Γιάννης Πάριος: Νέα σχέση για τον τροβαδούρο του έρωτα

Γιάννης Πάριος: Νέα σχέση για τον τροβαδούρο του έρωτα

Ο γνωστός τραγουδιστής έχει βρει την ευτυχία στο πλευρό της αεροσυνοδού Στέλλας Δόντση

Giannis_Parios
Ο Γιάννης Πάριος είναι και πάλι ερωτευμένος. Ο τραγουδιστής του έρωτα έχει βρει την ηρεμία και την ευτυχία στο πλευρό της αεροσυνοδού Στέλλας Δόντση. Μετά τον οριστικό χωρισμό του με την ηθοποιό Αλεξάνδρα Παλαιολόγου ο Γιάννης Πάριος γύρισε σελίδα στη ζωή του.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε δημοσίευμά της η εφημερίδα Espresso η «μούσα» του Γιάννη Πάριου δεν ήταν συνέχεια μαζί του στην Πάρο το καλοκαίρι, λόγω του μεγάλου φόρτου εργασίας της στην αεροπορική εταιρεία. Βρέθηκε εκεί μόνο για ένα διήμερο και επέστρεψε στη δουλειά της έχοντας στο κινητό της φωτογραφίες από τις πιο όμορφες γωνιές του κυκλαδίτικου νησιού.


«Με τον Γιάννη Πάριο δεν συναντιούνται στην Αθήνα, αλλά στη Θεσσαλονίκη. Είναι επιλογή του, για να αποφεύγουν τους παπαράτσι. Τον χειμώνα η Στέλλα ήταν στην πρεμιέρα του αγαπημένου της και μάλιστα σε prive τραπέζι, παρέα με φίλες και συναδέλφους της, ενώ έχει βρεθεί και σε καλοκαιρινές συναυλίες του» αναφέρει στην εφημερίδα η ίδια πηγή.

View this post on Instagram

"Όταν η φωνή κατεβαίνει απευθείας από τον ουρανό"... Μια μοναδική, υπέροχη βραδιά με τον αγαπημένο Γιάννη Πάριο 🌠✈️😍👍💞🎶🎹🎤 …......................................................................... Like and follow @stelladontsi_photography for more 📸 ............................................................................ #music #song #songs #giannisparios #parios #live #melody #love #movie #videohraphy #video #film #instagood #beat #party #partymusic #lovethissong #favoritesong #bestsong #goodmusic #instamusic #thessaloniki #thessalonikibynight #theatrodasous #greece🇬🇷

A post shared by Στέλλα Δόντση (@stelladontsi_photography) on

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης