GNTM 2: Το κορίτσι με το ντοματί μαλλί που εκνεύρισε τον Μπράτη και εκείνος την... έστειλε

GNTM 2: Το κορίτσι με το ντοματί μαλλί που εκνεύρισε τον Μπράτη και εκείνος την... έστειλε

«Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γειά σου!», της είπε ο σχεδιαστής

Maria_Tsiolaki
Οι οντισιόν στο GNTM 2 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση. Μια από τις διαγωνιζόμενες που ξεχώρισαν στο χθεσινό επεισόδιο ήταν η Μαρία Τσιολάκη με τα κατακόκκινα ντοματί μαλλιά όπως είπε η Βίκυ Καγιά. Η νεαρή κοπέλα μπήκε στο πλατό για να αρχίσει να εισπράττει την μια αρνητική κριτική μετά την άλλη.

«Έχεις κάνει ένα extreme styling μόνο στα μαλλιά. Είναι σαν να φοράς περούκα, γιατί το υπόλοιπο είναι μια άλλη» σχολίασε ο Άγγελος Μπράτης.

«Εγώ θυσιάστηκα για να έρθω από εδώ και κάτω έτσι. Άλλαξα για να έρθω εδώ πέρα. Δεν άλλαξα για μένα! Άλλαξα για τη δουλειά, για τον στόχο μου! Ο κύριος Μπράτης που είναι και σχεδιαστής θα έπρεπε να το είχε καταλάβει αυτό και να μην το σχολιάσει!» είπε στην κάμερα η Μαρία διαφωνώντας με την κριτική που δέχτηκε.
Τα όσα υποστήριξε μπροστά στους κριτές, εκνεύρισαν τον Άγγελο Μπράτη ο οποίος εκνευρισμένος ανέφερε: «Έχεις μπερδέψει τη σχολή μόδας που πηγαίνεις με το Modelling! Είναι άσχετα πράγματα μεταξύ τους!»

Όταν η διαγωνιζόμενη τον διέκοψε προσπαθώντας να του εξηγήσει ότι κάνει λάθος, ο σχεδιαστής συντόμευσε την απόφαση του: «Σταμάτα, σταμάτα, stop! Λοιπόν επειδή βαριέμαι απίστευτα, γειά σου!»

Δείτε την επεισοδιακή οντισιόν και την έξοδό της από το παιχνίδι

GNTM 2 | Η audition της Μαρίας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης