Η συγκινητική εξομολόγηση του Πάνου Μεταξόπουλου για την πρόταση γάμου στη σύζυγό του

Η συγκινητική εξομολόγηση του Πάνου Μεταξόπουλου για την πρόταση γάμου στη σύζυγό του

«Η Αγγελική ήρθε στη ζωή μου, όταν η ζωή μου δεν ήταν και πολύ ευχάριστη», είπε μεταξύ άλλων ο χορογράφος 

metaxopoulos
Ο Πάνος Μεταξόπουλος  ενώθηκε, πριν μερικές ημέρες, με τα ιερά δεσμά του γάμου με την Αγγελική Φατούρου. Το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στο Αγκίστρι μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης. Κουμπάροι του Πάνου και της Αγγελικής ήταν ο στενός φίλος του χορογράφου Κίμωνας Σπανόπουλος με τη σύζυγό του, Ζωή.


Η Αγγελική Φατούρου επέλεξε να φορέσει μίνι νυφικό, ενώ ο Πάνος Μεταξόπουλος έφτασε με τρίκυκλο μέχρι τη βάρκα που θα τον μετέφερε στο εκλλησάκι. Ο χορογράφος παραχώρησε συνέντευξη στο Πρω1νό και στη Μαρία Κοκολάκη και αποκάλυψε τα πάντα για τον γάμο του. Αναφέρθηκε στη σύζυγό του και τόνισε πως αν και δεν είχε σκοπό να προχωρήσει σε γάμο, η Αγγελική κατάφερε να του “ξυπνήσει” την επιθυμία.


Συγκινημένος αποκάλυψε πώς έκανε την πρόταση γάμου: «Η πρόταση γάμου ήταν μία πολύ ιδιαίτερη στιγμή για εμένα, της έδωσα ένα δαχτυλίδι της μητέρας μου… Η Αγγελική ήρθε στη ζωή μου, όταν η ζωή μου δεν ήταν και πολύ ευχάριστη. Ήταν η εποχή που η μητέρα μου δεν ήταν καλά στην υγεία της και η πρόταση ήρθε λέγοντάς της δύο πολύ γλυκά λόγια»! Φυσικά, αποκάλυψε όλες τις εκπλήξεις που ετοίμασε για την ημέρα του γάμου και εξομολογήθηκε τι του έλειπε περισσότερο κατά τη διάρκεια του μυστηρίου και της δεξίωσης.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

faysbook.gr Πάνος Μεταξόπουλος
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης