H Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

H Μαντώ Γαστεράτου αποκάλυψε το φύλο του μωρού που περιμένει

Δείτε την ανάρτησή της 

gasteratougios
Η Μαντώ Γαστεράτου διανύει μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της, καθώς επαγγελματικά ετοιμάζεται για μια συνεργασία που θα συζητηθεί και παράλληλα περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Όπως έγινε γνωστό, η παρουσιάστρια θα βρίσκεται στο πάνελ της εκπομπής «Ελένη», η οποία θα κάνει πρεμιέρα τέλος του μήνα. Μαζί με τις προετοιμασίες για την εκπομπή, η Μαντώ ετοιμάζεται και για τον ερχομό του μωρού της. Μάλιστα, σήμερα ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram το φύλο του μωρού. Η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της, Νίκος Ισηγόνης περιμένουν αγοράκι!



«Μία από τις όχι και τόσο εποικοδομητικές συνήθειες που είχα αποκτήσει τον τελευταίο χρόνο, ήταν με το που ξυπνάω, αφού φάω το πρωινό μου, να αφιερώνω τουλάχιστον μισή ώρα από τον χρόνο μου στα social media. ΛΑΘΟΣ! Και μετά παραπονιόμουν ότι δεν έχω χρόνο για τον εαυτό μου…

Τους τελευταίους 2,5 μήνες αφήνω ό,τι μου τρώει χρόνο από την καθημερινότητά μου και ασχολούμαι με πράγματα που με γεμίζουν ηρεμία και χαρά! Όπως για παράδειγμα η γιόγκα για εγκύους, που όχι μόνο με ηρεμεί, αλλά με προετοιμάζει για να υποδεχθώ τον μικρό πρίγκιπά μου! Καλημέρα», έγραψε στη λεζάντα φωτογραφία που δημοσίευσε.



Δείτε τη φωτογραφία:


gasteratougios
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης