GNTM2: Το Twitter κάνει πάρτι με την Κάμερον Ντίαζ της Ελλάδας

GNTM2: Το Twitter κάνει πάρτι με την Κάμερον Ντίαζ της Ελλάδας

«Δεν πέρασαν εμένα και πέρασαν τις γριές, καταγγελία σοκ από την Κάμερον Ντίαζ από τα λιντλ», γράφει ένας χρήστης

cameron_diaz
Μπορεί η 21χρονη Χριστίνα Πίππα να μην πέρασε στα bootcam του GNTM 2 κατάφερε όμως να γίνει θέμα και να κερδίσει μια στιγμή δημοσιότητας.

Η Χριστίνα με καταγωγή από την Αλβανία μπήκε στο στούντιο και στήθηκε μπροστά στην κριτική επιτροπή με αέρα και αυτοπεποίθηση που περίσσευε. Συστήθηκε και είπε πως μοιάζει στην Κάμερον Ντίαζ. Αυτό και μόνο ήταν αρκετό για να ακούσει τα σχολιανά της από τους κριτές.

Η Βίκυ Καγιά έκανε την αρχή και τόνισε πως η πασίγνωστη ηθοποιός είναι ξανθιά και πανύψηλη. Ωστόσο, και οι υπόλοιπη κριτές είχαν την ίδια άποψη, αφού υποστήριξαν ότι η 21χρονη διαγωνιζόμενη δεν είχε λεπτή μέση και έδειχνε πολύ μεγαλύτερη από την ηλικία της.

«Έχουμε κοπέλες που θα είναι πιο δυνατές από εσένα», είπε ο Δημήτρης Σκουλός, δίνοντας την πρώτη αρνητική ψήφο. Τελικά η 21χρονη συγκέντρωσε 4 αρνητικές ψήφους και δεν πέρασε στην επόμενη φάση, γεγονός που την έκανε έξαλλη.

GNTM 2 | Η audition της Χριστίνας


Κλείσιμο
Η... οντισιόν όμως είχε και συνέχεια στο Twitter το οποίο έκανε πάρτι και σχόλια μέχρι δακρύων για την Κάμερον Ντίαζ της Ελλάδας...

Δείτε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά τιτιβίσματα...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης