GNTM2: Η φίλη της Τούνη με το λαϊκό Instagram

GNTM2: Η φίλη της Τούνη με το λαϊκό Instagram

Και τι δεν άκουσε η Λένια Παπασυμεωνίδου από τους κριτές, αλλά τελικά πήρε το πολυπόθητο «ναι» για τα bootcamp

lenia
«To Instagram σου είναι λαϊκό, δεν έχεις κλασική ομορφιά, δεν είσαι η Μόνικα Μπελούτσι, από τη μέση και πάνω είσαι αδύνατη αλλά από τη μέση και κάτω όχι» είναι μόνο μερικά από τα σχόλια που άκουσε η Λένια ή Κονδυλένια Παπασυμεωνίδου από την κριτική επιτροπή του GNTM 2.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Το μελαχρινό ομολογουμένως όμορφο κορίτσι πήγε -και αυτό όπως και πολλά άλλα- στο GNTM 2 για να δοκιμάσει αλλά και για να μάθει αν κάνει για μοντέλο.

Στο βίντεο από την οντισιόν της η Κονδυλένια αναφέρει πως έχει ένα... αξιόλογο κατά τη γνώμη της Instagram καθώς την ακολουθούν περί τις 25.000 followers.

Τότε οι κριτές «τσιμπάνε» από την πληροφορία και αρχίζουν να την ψάχνουν και διαδικτυακά. Διαπιστώνουν με πρώτο και καλύτερο τον Άγγελο Μπράτη ότι οι φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram της είναι πειραγμένες, με φίλτρα και στερούνται γούστου.

«Η σελίδα σου δεν έχει κανένα ενδιαφέρον», της είπε χαρακτηριστικά ο σχεδιαστής μόδας.

Μάλιστα σκρολάροντας στο Instagram της, ο φακός έπιασε φωτογραφία της με την Ιωάννα Τούνη, με την οποία ήταν κολλητές φίλες.

Κλείσιμο
Η συνέχεια λίγο πολύ ήταν η ίδια για τη Λένια που άκουσε ακόμα πως την κατατάσσουν στα light plus μοντέλα ενώ ο Δημήτρης Σκουλός που προσπάθησε να είναι πιο ευγενικός από τον Μπράτη της είπε με εύσχημο τρόπο ότι το προφίλ της είναι λαϊκό αλλά αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό.

Τελικά η Κονδυλένια αφού άκουσε τα εξ αμάξης πήρε τρία «ναι» - ο Μπράτης την απέρριψε- και θα δοκιμάσει την τύχη της στα bootcamp.

Δείτε το βίντεο με την οντισιόν της Λένιας αλλά και τις αντιδράσεις της ίδιας στα όσα άκουσε από τους κριτές...

GNTM 2 | Η audition της Λένιας
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης