Τσιμιτσέλης για γάμο με Γερονικολού: Ούτε εκκλησία υπάρχει, ούτε τα σκαλιά της

Τσιμιτσέλης για γάμο με Γερονικολού: Ούτε εκκλησία υπάρχει, ούτε τα σκαλιά της

«Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά στη ζωή μου γάμος ή όχι. Αυτό είναι σχετικό. Αφήνω τη ζωή να με αιφνιδιάζει», είπε ο ηθοποιός

tsimitselis_geronikolou
Με αφορμή την παράσταση «Κι από Σμύρνη… Σαλονίκη», ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μίλησε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και εκτός από τα επαγγελματικά του ρωτήθηκε και στον αν και πότε σκοπεύει να παντρευτεί την Κατερίνα Γερονικολού.

Στη συνέχεια των ερωτήσεων για την προσωπική του ζωή ο ηθοποιός ρωτήθηκε για την έκπληξη που έκανε στην αγαπημένη του αλλά και για τη σχέση που έχει με τη μητέρα της Κατερίνας Γερονικολού.

Για την έκπληξη που έκανε στην αγαπημένη του προ ημερών και εκείνη ανάρτησε στα social media, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σχολίασε: «Είχε γενέθλια και δεν έκανα κάτι συγκλονιστικό, δεν έφερα κανένα διαστημόπλοιο στη γη. Προσπάθησα να κάνω κάτι σαν έκπληξη».

Για την καλή σχέση που έχει με τη μητέρα της Κατερίνας: «Έχω καλή επαφή, όπως θέλουν οι περισσότεροι να έχουν με τη μάνα της κοπέλας τους ή της γυναίκας τους. Θεωρώ ότι δεν είμαι δυσάρεστος, είμαι αρκετά ευχάριστος και μπορεί να κάνει παρέα και να περάσει καλά μαζί μου και η προηγούμενη γενιά».

Για τις φήμες που τους θέλουν να ανεβαίνουν τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κατερίνα Γερονικολού: «Δεν ισχύει κάτι από όλα αυτά. Ούτε εκκλησία υπάρχει ούτε τα σκαλιά της. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει ξανά στη ζωή μου γάμος ή όχι. Αυτό είναι σχετικό. Αφήνω τη ζωή να με αιφνιδιάζει και να μου φέρνει πράγματα. Δεν θα κάτσω να τα αναζητήσω εγώ».

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Δεν ισχύει ότι παντρεύομαι
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης