Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το... κρυφτούλι με τις περούκες και η είσοδος με τα βιολιά

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το... κρυφτούλι με τις περούκες και η είσοδος με τα βιολιά

Τι είπε για τους συνεργάτες της πρώην, παλιούς και νέους...

Stamatina_Tsimtili
Την πρώτη «καλημέρα» της σεζόν είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από τη συχνότητα του Alpha.  H έναρξη ανατρεπτική καθώς πριν η παρουσιάστρια εμφανιστεί στο πλατό η κάμερα την έψαχνε απεγνωσμένα καθώς οι συνεργάτες της είχαν φορέσει περούκα ίδια με τα μαλλιά της.

Τελικά, η Σταματίνα εμφανίστηκε υπό τους ήχους των Duo Violins (Δημήτρης Ίσαρης, Γιώργος Γαϊτάνος), το αγαπημένο δίδυμο βιολιστών, συνθετών και μουσικών παραγωγών.
Με ένα κοραλοκόκκινο ασύμμετρο φόρεμα, και διάπλατο χαμόγελο η Σταματίνα Τσιμτσιλή καλημέρισε τους τηλεθεατές και υποσχέθηκε πως «θα βάλουμε τα δυνατά μας να σας κρατάμε πολύ όμορφη παρέα, να σας ξυπνάμε χαρούμενα. Ξεκινήσαμε και μέχρι το καλοκαιράκι θα είμαστε εδώ τα πρωινά». Στη συνέχεια παρουσίασε τους παλιούς και τον νέο της συνεργάτη…
«Η πιο ζεστή παρέα, τα φιλαράκια μου, χωρίς αυτούς τίποτα δεν θα ήταν ίδιο…», είπε η Σταματίνα και υποδέχτηκε στο πλατό τους Μαρία Αντωνά, Τίνα Μεσσαροπούλου, Βασίλη Γρηγορόπουλος, Κώστα Φραγκολιάς, Χρήστο Βαρθαλίτη. Μάλιστα, διευκρίνισε ότι η Μεσσαροπούλου και ο Γρηγορόπουλος θα είναι πλέον καθημερινά στο πάνελ της εκπομπής- ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και αναφορά στον …γάμο του Φραγκολιά ρωτώντας τον ημερομηνία!

Τέλος, ήρθε η στιγμή να υποδεχτεί το καινούργιο μέλος της παρέας, τον Χάρη Χριστόπουλο και τον πρόλογό της δεν παρέλειψε να κάνει αναφορά και στον πρώην συνεργάτη της, Δημήτρη Παπανώτα«Δεν θέλαμε κάποιον που να θυμίζει τον Δημήτρη – του στέλνουμε την αγάπη μας, ξέρουμε ότι μας βλέπει. Δεν ξέρουμε, όμως, και τι θέλαμε μέχρι που πέσαμε πάνω στον Χάρη Χριστόπουλο. Είπαμε ότι αυτός είναι όμορφος, πνευματώδης, πολυταξιδεμένος, πρωινός τύπος,  είναι ο Χάρης και είναι μαζί μας!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης