Γιώργος Λιάγκας για Κωστή Μαραβέγια: Είναι απαράδεκτος

Γιώργος Λιάγκας για Κωστή Μαραβέγια: Είναι απαράδεκτος

Το καυστικό σχόλιο του παρουσιαστή για την απόφαση του τραγουδιστή να αποχωρήσει ξαφνικά από το «Voice»

Liagkas
Το «X-Factor» μπορεί να έκανε χθες βράδυ πρεμιέρα, στο «Voice» όμως την ίδια ώρα ακόμα ψάχνονται. Στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα συζητήθηκε το θέμα και συγκεκριμένα σχολιάστηκε η απόφαση του Κωστή Μαραβέγια  να φύγει από το σόου και να αφήσει αδειανή τη θέση του τέταρτου κριτή.

Συγκεκριμένα, η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποκάλυψε: «Σήμερα είναι η μέρα μηδέν για το Voice. Έρχεται ο Acun Ilicali στην Ελλάδα να βάλει ένα τέλος σε όλα, να μπουν οι υπογραφές… Μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχει λήξει το θέμα, να έχουν μπει οι υπογραφές με τους κριτές, να έχει βρεθεί ο παρουσιαστής, ή η παρουσιάστρια και από τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να ξεκινήσουν τα γυρίσματα. Ξεκινάμε με το θέμα των κριτών, αυτή τη στιγμή είναι στο παρά πέντε να υπογράψει ο Αντώνης Ρέμος. Αν υπογράψει θα είναι ο τέταρτος κριτής».

Ο Γιώργος Λιάγκας έσπευσε να σχολιάσει τα όσα είπε η συνεργάτιδα του και μεταξύ άλλων είπε για τον Κωστή Μαραβέγια: «Ο Μαραβέγιας την έκανε τελευταία στιγμή χωρίς καν να ενημερώσει, απαράδεκτος. Παιδιά, απαράδεκτος, συγγνώμη. Πώς ενημέρωσε; Λίγες ώρες πριν κάνει το ποστ στο Instagram. Ένας επαγγελματίας δεν ανακοινώνει λίγες ώρες πριν κάνει το ποστάρισμα ότι εγώ θα την κάνω και δεν θα είμαι. Προφανώς δεν τα βρήκαν στα λεφτά, αλλά δεν το κάνεις έτσι».

Γιώργος Λιάγκας: Έριξε τα βέλη του στον Κωστή Μαραβέγια! «Είναι απαράδεκτος»


Υπενθυμίζουμε ότι ο Κωστής Μαραβέγιας πριν από μερικές μέρες ανακοίνωσε μέσα από το λογαριασμό του στο Instagram ότι αποχωρεί από το μουσικό τάλεντ σόου.

Κλείσιμο
View this post on Instagram

Μετά από τρία χρόνια της αρχικής πρότασης από την Άλκηστη Μαραγκουδάκη και με την τότε καθοριστική προτροπή του φίλου μου και αδελφού Πάνου, της εταιρείας μου Minos-ΕΜΙ και των αγαπημένων μου συναδέλφων που με ενθάρρυναν για την πρώτη μου συμμετοχή στο Voice, ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά, όλους τους συμμετέχοντες που με διάλεξαν σαν κόουτς, κάθε μα κάθε φορά ένιωθα τεράστια τιμή αλλά και ευθύνη να τους βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις, έμαθα πολλά από εκείνους, απέκτησα καλούς φίλους και θα θυμάμαι τις πρόβες μας, τα τσιμπούσια μας και τις λίγες αλλά πραγματικές κοινές συναυλίες μας μπροστά σε κοινό. Επίσης την Έλενα, τον Γιώργο, τον Πάνο και τον Σάκη για την καλύτερη παρέα που είχα ποτέ μπροστά σε κάμερες, κάτι καθόλου απλό και αυτονόητο, δεδομένης της ιδιαίτερης συνθήκης του τηλεοπτικού πλατό. Τον πάντα χαμογελαστό και φανταστικό vocal coach Νίκο Ρουσάκη. Τον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, την παραγωγή της εκπομπής, τον μαέστρο Τόνυ και τους απίθανους μουσικούς του. Τον Γιάννη, τον Γιώργο και την Λεμονιά που με πήραν αγκαλιά ανάμεσα στα κομφετί της νίκης τους και με σήκωσαν ψηλά. Όλους τους τηλεθεατές, εσάς που με στηρίξατε και μου δώσατε τόσες συγκινήσεις. Τα καλύτερα έρχονται. Ένα όνειρο ζωής έχει μπει σε τροχιά υλοποίησης κι έχω λαχτάρα και προσμονή που θα αφοσιωθώ σε αυτό. Θα σας το ανακοινώσω σε κάποιους μήνες και θα μοιραστώ μαζί σας κάθε μου βήμα. #thevoicegr #teamkostis #endofseason

A post shared by Maraveyas (@maraveyas) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης