Ο Βασίλης Παϊτέρης επιτίθεται: «Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές»

Ο Βασίλης Παϊτέρης επιτίθεται: «Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές»

«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία ''Όλοι μαζί μπορούμε'' και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο», είπε μεταξύ άλλων 

paiteris
«Ο Χρήστος Νικολόπουλος και ο Σπύρος Παπαδόπουλος είναι ρατσιστές», δηλώνει ο Βασίλης Παϊτέρης σε πρόσφατη συνέντευξή του καταθέτοντας το παράπονό του. Όταν η δημοσιογράφος ζητά από τον τραγουδιστή να εξηγήσει γιατί το λέει αυτό, εκείνος αναφέρει χαρακτηριστικά:



«Ο Χρήστος Νικολόπουλος έκανε τη συναυλία "Όλοι μαζί μπορούμε" και όλοι αυτοί μαζί είναι ρατσιστές γιατί δεν βάζουν μέσα στο πρόγραμμά τους έναν Έλληνα τσιγγάνο. Είμαι ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Τσιγγάνων και υποτίθεται ότι αυτή η συναυλία είναι μια χορηγία για τις ευπαθείς ομάδες, για τους ανθρώπους που δεινοπαθούν.


Ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν με έχει καλέσει ποτέ στην εκπομπή του. Του έχω πει να κάνουμε ένα αφιέρωμα για τον Μανώλη Αγγελόπουλο, του είπα να φέρουμε τσιγγάνους μορφωμένους, απ’ όλη την Ελλάδα, που είναι οδοντίατροι, παπάδες, γιατροί… την ελίτ. Του είπα να φωνάξω όλους τους τσιγγάνους καλλιτέχνες και αρνήθηκε γιατί είναι ρατσιστής, του το έστειλα και σε μήνυμα», είπε χαρακτηριστικά στο περιοδικό Λοιπόν.


nikolopoulos-682x384
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης