Αγνώριστη η Melanie C των Spice Girls στη Μύκονο

Αγνώριστη η Melanie C των Spice Girls στη Μύκονο

Δεν προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στους λουόμενους - Φορώντας ένα απλό μαύρο μπικίνι, οι περισσότεροι έμοιαζαν να την κοιτούν κυρίως για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της

mel-c-asia-tour-2018
Παρόλο που στη δεκαετία του '90 τα φώτα της δημοσιότητας ήταν στραμμένα πάνω της, το πέρασμα του χρόνου άλλαξε την εικόνα της Melanie C, η οποία εμφανίστηκε στην Μύκονο με τον αέρα της... απλής τουρίστριας.

Η Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ένα από τα πέντε μέλη του γνωστού βρετανικού συγκροτήματος Spice Girls, εντοπίστηκε από την κάμερα του Mykonos Live TV στην παραλία Super Paradise της Μυκόνου να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα μαζί με τον σύντροφό της Τζο Μάρσαλ και τα παιδιά τους.

Όπως φάνηκε, με την τωρινή εικόνα της δεν προκάλεσε ιδαίτερη αίσθηση στους λουόμενους. Φορώντας ένα απλό μαύρο μπικίνι, οι περισσότεροι έμοιαζαν να την κοιτούν κυρίως για τα τατουάζ που έχει στο σώμα της.

Η 45χρονη σήμερα Melanie C έχει πουλήσει πάνω από 105 εκατομμύρια δίσκους, εκ των οποίων τα 85 εκατομμύρια με τις Spice Girls, ενώ 40 άλμπουμ που συμμετείχε έγιναν χρυσά και πλατινένια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης