Ηθοποιός προτρέπει την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πιο «hot» ερωτήσεις στους καλεσμένους της

Ηθοποιός προτρέπει την Ελεονώρα Μελέτη να κάνει πιο «hot» ερωτήσεις στους καλεσμένους της

«Αντί να κάνεις τρεις super ερωτήσεις να κοκκινίσουν όλα, ρωτάει ότι ρωτάνε σε όλα τα πρωινάδικα», είπε ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος

Eleonora_Meleti
Ο ηθοποιός Νίκος Ζιάγκος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Πέτρου Κωστόπουλου, «Όλα λάθος», και μεταξύ άλλων μίλησε και για την Ελεονώρα Μελέτη στην εκπομπή της οποίας είχε πάει πριν από μερικές μέρες. Ο ηθοποιός που την δεκαετία του '80 ήταν το απόλυτο sex symbol και οι γυναίκες παραληρούσαν στο πέρασμά του προέτρεψε την παρουσιάστρια να κάνει πιο... πικάντικες ερωτήσεις στους καλεσμένους της.

«Ο τρόπος που κάνει τις συνεντεύξεις μου αρέσει αλλά θα ήθελα πιο δεικτικές ερωτήσεις. Εφόσον η εκπομπή είναι μετά τις δώδεκα εκεί είναι η ευκαιρία να κάνεις super ερωτήσεις. Θα μπορούσα βέβαια να το οδηγήσω και εγώ αλλά είπα άσε να δω που θα πάει, πάντα το κάνω αυτό με τους δημοσιογράφους, κανονικά θα έπρεπε να την πάω εγώ εκεί που θέλω αλλά δεν έκανε τις ερωτήσεις, δεν κάνουν ερωτήσεις δεικτικές, βλακιούλες ρωτάνε. Αντί να κάνεις τρεις super ερωτήσεις να κοκκινίσουν όλα, ρωτάει ότι ρωτάνε σε όλα τα πρωινάδικα και σε όλα τα μεσημεριανάδικα. Δεν έχεις πρωινή εκπομπή κοπέλα μου, έχεις εκπομπή μετά τις δώδεκα. Θέλουνε μάνατζερ».
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης