Eurovision 2019: Εντυπωσιακή η Τάμτα στη δεύτερη πρόβα της

Eurovision 2019: Εντυπωσιακή η Τάμτα στη δεύτερη πρόβα της

Συνεχίστηκαν σήμερα οι τεχνικές πρόβες για τη διεξαγωγή του 64ου διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision στο EXPO Tel Aviv

tamta-1
Το πρωί της Πέμπτης, η Τάμτα άνοιξε την αυλαία των δεύτερων τεχνικών προβών τραγουδώντας το Replay. Η τραγουδίστρια εμφανίζεται στην σκηνή με μαύρο τζάκετ, μαύρες ψηλές μπότες και μαύρα γάντια και πλαισιώνεται από τέσσερις χορευτές που επίσης είναι ντυμένοι στα μαύρα. Στο δεύτερο ρεφρέν του τραγουδιού, οι χορευτές που την πλαισιώνουν βγάζουν το σακάκι της και εμφανίζεται ένα κοντό φόρεμα ασημί με κρυστάλλους. Οι έξι λευκές κολώνες που υπάρχουν στη σκηνή δημιουργούν ιδιαίτερο εφέ, ενώ τα γραφικά στη LED οθόνη είναι γραμμικά σχέδια σε χρώματα κόκκινο, άσπρο, ροζ.



Στη γέφυρα η Τάμτα φωτίζεται με κόκκινο φωτισμό και είναι μόνη της στο πλάνο. Μετά συνεχίζουν να την πλαισιώνουν οι χορευτές. Ο τίτλος «Replay» που επαναλαμβάνεται τρεις φορές στο ρεφρέν, δείχνει την Τάμτα να κάνει τρεις φορές την ίδια κίνηση. Στο τελευταίο ρεφρέν εμφανίζονται πυροτεχνήματα. Η χορογραφία τελειώνει με τους χορευτές ξαπλωμένους στο πάτωμα.


Δείτε το βίντεο: 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης