Υβόννη και Ρέμος στο παιδικό χωριό SOS!

Υβόννη και Ρέμος στο παιδικό χωριό SOS!

Έπαιξαν, ζωγράφισαν, είπαν παραμύθια και φωτογραφήθηκαν με τα παιδιά… 

Υβόννη και Ρέμος στο παιδικό χωριό SOS!
Μπορεί η καλλονή  Υβόννη να διαπρέπει στο χώρο του modeling, αυτό όμως δεν την εμποδίζει να ασχολείται και με την φιλανθρωπία. Όπως φαίνεται μάλιστα, ο Αντώνης Ρέμος σαν καλός σύντροφος την στηρίζει σε κάθε της προσπάθεια. Έτσι λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα του στο «Διογένης Studio», το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, ο τραγουδιστής βρέθηκε στη Βάρη, όπου έπαιξε, διασκέδασε, ζωγράφισε και φωτογραφήθηκε με τα παιδιά τα οποία ενθουσιάστηκαν μαζί του. Συνδιοργανώτρια της εκδήλωσης ήταν και η αγαπημένη η του Υβόννη, η οποία είναι ενεργό μέλος του μη κερδοσκοπικού οργανισμού «Feeling Human».

Το πρόγραμμα  περιλάμβανε σωματική άσκηση, αγωνιστικά παιχνίδια, ιππασία, έκφραση δημιουργικότητας και καλλιτεχνίας από την σχολή σχεδίου και μόδας Pansik, δημιουργία αναμνηστικών φωτογραφιών από τον Χάρη Χριστόπουλο και μαθήματα γιόγκα από την Ελένη Πετρουλάκη.  

Info: Η ομάδα του «Feeling Human» αποτελείται από ανθρώπους διαφορετικού κοινωνικού και επαγγελματικού υπόβαθρου: γιατροί, νοσηλευτές, εκπαιδευτικοί, φωτογράφοι, σκηνοθέτες, ηθοποιοί, χορευτές, επιχειρηματίες. Το σωματείο είναι ανοιχτό σε όλους όσοι επιθυμούν να προσφέρουν με τη συμμετοχή τους.

 
Κλείσιμο
















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης