Πάολα: «Ορκίζομαι στον Θεό μου ότι δεν είμαι τσιγγάνα»

Πάολα: «Ορκίζομαι στον Θεό μου ότι δεν είμαι τσιγγάνα»

Η τραγουδίστρια πήρε πίσω παλαιότερη δήλωση για την καταγωγή της

Paola_Singer
Καλεσμένη στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Πάολα. Η γνωστή τραγουδίστρια, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη σχέση που έχει με την 16χρονη κόρη της, στον τρόπο που πληροφορήθηκε τον θάνατο του Παντελή Παντελίδη, αλλά και τα αρνητικά σχόλια της Ελένης Βιτάλη για μια ενδυματολογική της επιλογή.


Πέρα από όλα αυτά όμως η Πάολα αναφέρθηκε και στην καταγωγή της η οποία είναι από την Συκιά της Χαλκιδικής. Η τραγουδίστρια είχε δηλώσει στο παρελθόν πως είναι τσιγγάνα κάτι που όπως αποκάλυψε δεν ισχύει στην πραγματικότητα.


«Να σας πω πως είχα δηλώσει πως είμαι τσιγγάνα. Από τη στιγμή που έφυγε ο μπαμπάς μου, αποκάλυψε όλη την αλήθεια. Δεν ισχύει κάτι τέτοιο, στον λόγο της τιμής μου, ορκίζομαι στον Θεό μου. Κανείς δεν είναι τσιγγάνος, ούτε η μητέρα ούτε ο πατέρας μου. Από μικρή ήμουν επαναστάτρια. Υποστήριζα πάντα ότι ένιωθα πως βάλλεται από οτιδήποτε… Τώρα τα λέμε απλά αλλά είναι πολύ πιο σοβαρά. Πριν χρόνια δήλωσα ότι είμαι τσιγγάνα έστω από την πλευρά του μπαμπά μου αφού ήταν ο μόνος που δεν θα θύμωνε. Η μαμά μου θύμωσε αν και θα έπρεπε να το περιμένει αφού γνωρίζει ποιο είναι το παιδί της… Το είπα για να πάω κόντρα, θεωρούσα πως αφού έχω τη δική μου δυναμική είναι καλό να νομίζουν πως είμαι μια από αυτούς που χλευάζουν… Ήμουν πάρα πολύ μικρή όταν το είπα αυτό. Μετά από αυτή τη δήλωση άκουσα πολλά και τα ακούω μέχρι σήμερα. Αν δεν είχε πεθάνει ο μπαμπάς μου δεν θα φανέρωνα ποτέ την αλήθεια».


Δείτε το βίντεο: 




Δείτε βίντεο: Πάολα: «Ορκίζομαι στον Θεό ότι δεν είμαι τσιγγάνα»
Κλείσιμο
Πάολα: «Ορκίζομαι στον Θεό ότι δεν είμαι τσιγγάνα»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης