Η «Παναγία» από τη σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» έγινε 68 ετών

Η «Παναγία» από τη σειρά «Ιησούς από τη Ναζαρέτ» έγινε 68 ετών

Η ηθοποιός Olivia Hussey, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή

panagia
Η ηθοποιός, Olivia Hussey, έμεινε στη μνήμη όλων με την ερμηνεία της στο ρόλο της «Παναγίας» στη θρυλική σειρά «Ο Ιησούς από την Ναζαρέτ». Ο σκηνοθέτης, Φράνκο Τζεφιρέλι, εντυπωσιάστηκε τόσο από την ομορφιά της, όσο και από τις υποκριτικές της ικανότητες. Η ηθοποιός, όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία, ήταν μόλις 26 ετών και έδωσε κυριολεκτικά τον καλύτερό της εαυτό μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της, Ρόμπερτ Πάουελ.


Η σειρά βρετανικής και ιταλικής παραγωγής ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ (Jesus of Nazareth) θεωρείται ως η μεγαλύτερη θρησκευτική παραγωγή στην ιστορία της μικρής και της μεγάλης οθόνης. Η σειρά αναφέρεται στη Γέννηση, τη Ζωή, τα Πάθη και την Ανάσταση του Ιησού Χριστού και ο ηθοποιός Ρόμπερτ Πάουελ έγινε μία από τις πιο χαρακτηριστικές μορφές που συνδέουμε έκτοτε με τον Ιησού.

Ο Ιταλός σκηνοθέτης Φράνκο Τζεφιρέλι απέδωσε με ευλάβεια τα Πάθη του Ιησού, τα γυρίσματα κράτησαν σχεδόν έναν χρόνο και έγιναν σε αυθεντικούς χώρους στο Μαρόκο και την Τυνησία.


Η Olivia Hussey, γεννήθηκε στις 17 Απριλίου του 1951 στην Αργεντινή και σε ηλικία 13 ετών έπαιξε στο θέατρο με τη Βανέσα Ρεντγκρέιβ. Ο πατέρας της ήταν τραγουδιστής τάνγκο και η μητέρα της είχε βρετανικές και σκοτσέζικες ρίζες. Μεγάλωσε στο Μπουένος Άιρες και σε ηλικία 7 ετών έφυγε με τη μητέρα της στην Αγγλία και παρακολούθησε από πολύ μικρή μαθήματα ηθοποιίας. Πώς είναι σήμερα όμως η πρωταγωνίστρια;


Δείτε την παρακάτω:

olivia-hussey-55
oliviahusseyeisley_45754608_1692000264238754_7321381098793294880_n
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης