MasterChef: Οι υποψήφιοι, τα τεταρτημόρια και η Σπυριδούλα αρχηγός

MasterChef: Οι υποψήφιοι, τα τεταρτημόρια και η Σπυριδούλα αρχηγός

Το vegan πιάτο έστειλε τον Θάνο από την αρχηγία στην υποψηφιότητα μαζί με τον Ζαχίρ και τον Παντελή, ενώ η Σπυριδούλα κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας και θα είναι για πρώτη φορά αρχηγός στην ομαδική δοκιμασία

masterchef-ena-pic
Τρεις νέοι υποψήφιοι για αποχώρηση αναδείχθηκαν από τους κριτές στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef. Θάνος, Ζαχίρ και Παντελής θα παλέψουν για την είσοδό τους στην τελική οκτάδα του ριάλιτι μαγειρικής, όπου ήδη βρίσκονται η Σπυριδούλα, η Ιωάννα, η Ασημίνα, ο Πάνος, ο Μάνος και ο Χρήστος.

Μάλιστα η Σπυριδούλα κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας για πρώτη φορά στο παιχνίδι και στην επόμενη ομαδική δοκιμασία θα είναι αρχηγός της μίας από τις δύο ομάδες.

Αυτός είναι ο αρχηγός της επόμενης ομαδικής δοκιμασίας.


Ο Θάνος πήγε από... τα ψηλά στα χαμηλά, καθώς κέρδισε μεν το mystery box, όπου ζητούμενο ήταν ένα vegan πιάτο, αλλά παρά το πλεονέκτημα που είχε, το επόμενο πιάτο που ετοίμασε ήταν στα τρία χειρότερα, όπως έκριναν οι σεφ Κοντιζάς, Ιωαννίδης και Κουτσόπουλος.

Νωρίτερα ο Θάνος χάρισε μια στιγμή γέλιου στο παιχνίδι, αφού αποφάσισε να χωρίσει τους συμπαίκτες του σε δύο... τεταρτημόρια - αγνοώντας παντελώς την σημασία της λέξης...

Κλείσιμο
Ο νικητής, το πλεονέκτημα και τα τεταρτημόρια.


Αυτοί οι παίκτες είχαν τα χειρότερα πιάτα.
Ο Παντελής είχε μια αστοχία με το αβγό του, που έσπασε την τελευταία στιγμή, ενώ όπως του είπαν, το παράκανε με το λεμόνι, ενώ ο Ζαχίρ δεν κατάφερε να ετοιμάσει ένα πιάτο αντάξιο του επιπέδου του διαγωνισμού.

O Σωτήρης Κοντιζάς τρολάρει τον Χρήστο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης