Για τα μάτια ποιου άντρα μαγειρεύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Για τα μάτια ποιου άντρα μαγειρεύει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;

Το ταξίδι της εκτός Ελλάδος με ανδρική συντροφιά.

kok01
Η Κωνσταντίνα προσέχει τη διατροφή της και ακολουθεί ένα πρόγραμμα υγιεινής διατροφής με χαμηλά λιπαρά, προσέχοντας τις θερμίδες που καταναλώνει. Αυτά στην καθημερινότητά της. Γιατί όταν φεύγει ταξίδι κάνει και τις παρασπονδίες της. Στην τελευταία της απόδραση εκτός Ελλάδος δεν ήταν μόνη. Από τα εισιτήρια μέχρι ολόκληρο το πρόγραμμα του ταξιδιού της τα έβγαλε άλλος.

Κι αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Κοκλώνη που προσκάλεσε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε ένα ταξίδι στην πανέμορφη Μαδρίτη για το νέο επεισόδιο του Celebrity Travel.

Οι δυο τους είναι πλέον φίλοι. Έχουν ταξιδέψει ξανά μαζί (στο San Francisco και πάλι για το Celebrity Travel), αλλά κάθε νέο ταξίδι είναι και μια καινούργια συναρπαστική εμπειρία. Στο νέο επεισόδιο του Celebrity Travel Νίκος και Κωνσταντίνα συνεχίζουν την περιπλάνηση τους στην Ισπανία. Επισκέπτονται το διάσημο εστιατόριο Bola στην πρωτεύουσα της Ισπανία, το οποίο πρωτοάνοιξε τις πόρτες του το 1870. Από τις καρέκλες του έχουν περάσει εκατοντάδες σταρ και λάτρεις της εκλεκτής κουζίνας, καθώς στο μενού του πρωταγωνιστούν πεντανόστιμα καστιλιάνικα παραδοσιακά πιάτα. Πως τα πάει η Κωνσταντίνα στη μαγειρική; Θα βάλει τα δυνατά της για τα μάτια του Νίκου, με τη βοήθεια της σεφ του εστιατορίου Cocido Madrileno.

Μόλις πάρουν δυνάμεις από το εξαιρετικό φαγητό, Νίκος και Κωνσταντίνα ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες: Ταξιδεύουν με κατεύθυνση προς το νότο, στο παραμυθένιο Τολέδο,που βρίσκεται σε απόσταση 70 χιλιομέτρων από τη Μαδρίτη και από το 1986, περιλαμβάνεται στον κατάλογο των μνημείων παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Εκεί επισκέπτονται το σπίτι του Δομίνικου Θεοτοκόπουλου, μουσεία, εκκλησίες, γεύονται παραδοσιακές λιχουδιές και μας δείχνουν τα αξιοθέατα της πόλης.

Επιστρέφουν στην πρωτεύουσα και μας παρουσιάζουν το Μουσείο Prado που κατέχει μια από τις σπουδαιότερες συλλογές τέχνης του κόσμου, το θεαματικό πάρκο της Μαδρίτης Ελ Ρετίρο, ιδανικό location για φωτογραφίες στο Instagram στις στοές, τους κήπους του και την όμορφη τεχνητή λίμνη.

Στην περιήγησή τους στην πόλη θα περάσουν και από το βασιλικό παλάτι, trademark της πόλης και επίσημη οικία της βασιλικής οικογένειας. Κι επειδή οι γυναίκες λατρεύουν το shopping ο Νίκος Κοκλώνης δεν μπορούσε παρά να ολοκληρώσει την επίσκεψη στη Μαδρίτη με μια βόλτα στην Γκραν Βία, τον σημαντικότερο εμπορικό δρόμο της πόλης.
Κλείσιμο
kok02
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Best of Network

Δείτε Επίσης