MasterChef: Σπυριδούλα - Εύα, το νέο μεγάλο «ντέρμπι»

MasterChef: Σπυριδούλα - Εύα, το νέο μεγάλο «ντέρμπι»

Η Σπυριδούλα ζητά να καθίσει εκείνη αντί της Εύας σε μία από τις καρέκλες του συμβουλίου και... «ανάβει φωτιές»

master-chef-eua
Ένα νέο δίπολο με εντάσεις και καβγάδες φαίνεται πως δημιουργείται στο MasterChef, όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια, αλλά κυρίως στο τρέιλερ για όσα πρόκειται να προβληθούν απόψε.

Πρόκειται για την συνήθη ύποπτη Σπυριδούλα και την νεοαφιχθείσα Εύα, που όλοι κατηγορούν πως βρίσκεται στη δεκάδα χωρίς να το αξίζει...

Πιο πολύ από όλους όμως φαίνεται πως την «έχει άχτι» η Σπυριδούλα, που δεν μπορεί προφανώς να της συγχωρέσει πως έμεινε εκείνη στο παιχνίδι και έφυγε ο φίλος της ο Σταμάτης.

Το χθεσινό επεισόδιο του ριάλιτι εκτυλίχθηκε στη Γαλλία. Ολοι οι παίκτες - εκτός του Ζαχίρ, λόγω του προβλήματος με τα χαρτιά του - ταξίδεψαν στο Βισί και μαγείρεψαν εκεί σε ένα σκηνικό υπερπαραγωγή.

Η πόλη της Vichy φιλοξενεί, σε μία από τις ιαματικές πηγές της, τους διαγωνιζόμενους.
Κλείσιμο

Η συμβουλή Κουτσόπουλου & τα γαλλικά του Χρήστου!


Αρχικά έστησαν κουζίνες μπροστά στο εντυπωσιακό κτήριο της όπερας και στην συνέχεια σέρβιραν τα πιάτα που έφτιαξαν στο εσωτερικό του κτηρίου, όπου βρίσκονταν οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος τους, βραβευμένος με αστέρι Μισελέν σεφ Ζακ ντε Κορέ.

Το μενού και ο 4ος κριτής


Εύα και Σπυριδούλα ήταν στην ίδια ομάδα και οι εντάσεις δεν έλειψαν, με την Σπυριδούλα να κατηγορεί με κάθε ευκαιρία την συμπαίκτριά της κι εκείνη να δείχνει να μην πολυκαταλαβαίνει τι συμβαίνει και από πού της έρχεται!

Τα νεύρα της Σπυριδούλας με την Εύα! Δεν την άφησε σε χλωρό κλαρί


Το «καλύτερο» πάντως το είδαμε στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, όπου φαίνεται η Σπυριδούλα, με ύφος «είμαι ανώτερη» να ζητά να σηκωθεί η Εύα και να καθίσει εκείνη στις καρέκλες του συμβουλίου. Μένει να δούμε αν η.... «επική σκηνή» είναι αποτέλεσμα μοντάζ για να ενισχυθεί το προφίλ της «κακιάς» που στήνεται για την Σπυριδούλα ή αν όντως έτσι έχουν τα πράγματα...

MasterChef 2019 - trailer 66ου επεισοδίου (Πέμπτη 18.4.2019)
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης