Η Άννα Παναγιωτοπούλου εξομολογείται: «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης»

Η Άννα Παναγιωτοπούλου εξομολογείται: «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης»

«Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα», λέει χαρακτηριστικά η Άννα Παναγιωτοπούλου 

panagiotopoulouanna
Σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, η Άννα Παναγιωτοπούλου παραδέχεται για πρώτη φορά δημόσια πως ο μεγάλος έρωτας της ζωής της υπήρξε ο κορυφαίος Έλληνας ηθοποιός Μάνος Κατράκης που άφησε το ανεξίτηλο στίγμα του στο θέατρο και τον κινηματογράφο.


Η ηθοποιός παντρεύτηκε σε ηλικία 20 ετών με τον σύζυγό της, όμως όπως παραδέχεται, ο έρωτας της ζωής της ήταν ο Μάνος Κατράκης. «Ο έρωτας της ζωής μου ήταν ο Κατράκης. Δεν υπήρχε σχέση αλλά με βοηθούσε όσο πήγαινα στη σχολή. Ήταν σαν πατρική φιγούρα, αυτό που δεν είχα. Πήγε στην Κρήτη και παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα».


Η αγαπημένη ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή Έλα χαμογέλα, αναφέρθηκε και στα φοιτητικά της χρόνια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πήγα για σπουδές στην Ελβετία αλλά δεν είχε δραματική σχολή και έφυγα. Πήγα στην Ιταλία, έφαγα όλα μου τα λεφτά και γύρισα». Σήμερα, είναι μία ευτυχισμένη μαμά αλλά και γιαγιά ενός πολύ χαριτωμένου κοριτσιού. Η ίδια αποκάλυψε: «Ο γιος μου παντρεύτηκε μόλις τελείωσε το Πολυτεχνείο. Με ρώτησε, τι λες εσύ, δεν θα πω τη λέξη γιατί δεν περνά στην τηλεόραση».


Δείτε το παρακάτω βίντεο:


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης