Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για την εγκυμοσύνη: «Είμαι ήδη 4,5 μηνών»

Οι πρώτες δηλώσεις της Δούκισσας Νομικού για την εγκυμοσύνη: «Είμαι ήδη 4,5 μηνών»

Η παρουσιάστρια μίλησε και για το διαζύγιο από τον ANT1 

δοθκισσανομικουουο
Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και μίλησε για την πιο γλυκιά περίοδο που διανύει. Η παρουσιάστρια, η οποία πρόσφατα αποκάλυψε πως δεν ανήκει πλέον στο δυναμικό του ANT1 απολαμβάνει την κάθε στιγμή της δεύτερης εγκυμοσύνης της «Είμαι ήδη 4,5 μηνών, ο Σάββας είναι ενός και υπάρχει ένα άλλο μικρούλι που είναι 4,5 μηνών».


Να θυμίσουμε ότι ο μικρός Σάββας γεννήθηκε ανήμερα της 25ης Μαρτίου και στην τελευταία εθνική επέτειο γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια ενώ ήδη η Δούκισσα ήταν έγκυος στο δεύτερο παιδί της με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη.

Η Δούκισσα τόνισε πως αυτή την περίοδο είναι πολύ χαρούμενη καθώς έχει αφοσιωθεί στην οικογένειά της. Βέβαια παραδέχτηκε πως παρά τη συνειδητή απόφασή της να αποστασιοποιηθεί από την τηλεόραση, της έλειψε να βρίσκεται σε τηλεοπτικά στούντιο. Επίσης, τόνισε ότι μετά τον ερχομό το δεύτερου παιδιού της σκοπεύει να επιστρέψει στη μικρή οθόνη ενώ πρόσθεσε πως το "διαζύγιό" της με τον ΑΝΤ1 ήταν βελούδινο.


Η παρουσιάστρια μίλησε, επίσης, για την απόφαση που πήρε να παντρευτεί τον εκλεκτό της καρδιάς της, τονίζοντας πως μαζί του ήταν τουλάχιστον δύο χρόνια πριν τον γάμο. «Ο γάμος ήταν κάτι πάρα πολύ εύκολο. Ήταν η φυσική εξέλιξη» είπε η παρουσιάστρια η οποία με το κατακόκκινο κουστούμι που φορούσε δεν άφησε να φανεί η ελάχιστα φουσκωμένη κοιλίτσα της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης