Η Δανάη Στράτου αποκαλύπτει: «Το 2011 χτύπησε το τηλέφωνο και απείλησαν τη ζωή του γιου μας»

Η Δανάη Στράτου αποκαλύπτει: «Το 2011 χτύπησε το τηλέφωνο και απείλησαν τη ζωή του γιου μας»

Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη αποκαλύπτει άγνωστες πτυχές από τη ζωή της 

stratou_danai-thumb-large
Η Δανάη Στράτου, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση αποκαλύπτει πως το 2011, όταν ο σύζυγός της Γιάνης Βαρουφάκης αρθρογραφούσε και έδινε συνεντεύξεις για την κρίση στην Ελλάδα, άγνωστοι απείλησαν την οικογένεια τους. «Το 2011 χτύπησε το τηλέφωνο μέσα στη νύχτα και είπαν στον Γιάνη, πως ξέρουν που είναι ο γιο μας και να αν θέλουμε να ξαναγυρίσει, να σταματήσει να ασχολείται», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπη της Ελεονώρας Μελέτη.


Η σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, διεθνώς αναγνωρισμένη εικαστικός, εξηγεί μεταξύ άλλων αποκαλύψεων στην εκπομπή «Μετά τα Μεσάνυχτα», γιατί χρειάστηκε να περάσει έναν ολόκληρο χρόνο στην έρημο με τα δύο ανήλικα παιδιά της. Ακόμα, η Δανάη Στράτου περιγράφει πώς βίωσε, με τον Γιάνη Βαρουφάκη, τη δύσκολη περίοδο κατά την οποία εκείνος διετέλεσε Υπουργός Οικονομικών και δήλωσε πως και οι δύο έχουν μετανιώσει για τη φωτογράφιση στο Paris Match. «Η φωτογράφιση στο PARIS MATCH δεν εκφράζει την προσωπικότητα μας και μας παγίδευσε», λέει χαρακτηριστικά.



Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα» στον Alpha, η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται και την Αθηνά Οικονομάκου. Η πρωταγωνίστρια της σειράς «Έλα στη θέση μου» αλλά και του Instagram, με σχεδόν 1 εκατομμύριο ακόλουθους, ταξιδεύει στα παιδικά της χρόνια. Επίσης, εξηγεί πώς από φοιτήτρια Γεωπονικής βρέθηκε σε Δραματική Σχολή και αποκαλύπτει γιατί οι ιθύνοντες του Mega δεν την ήθελαν για τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Ξένιας στο σήριαλ «H ζωή της άλλης». Πώς γνώρισε τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο; Για ποιο λόγο παντρεύτηκε τρεις φορές τον ίδιο άντρα; Γιατί βρισκόταν σε απόγνωση τον πρώτο καιρό της μητρότητας;


Αμέσως μετά, ο Αργύρης Αγγέλου θυμάται την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική. Ο γνωστός ηθοποιός συγκινείται όταν περιγράφει τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Ακόμα, εξηγεί γιατί έκανε μήνυση στην Google αλλά και γιατί πήρε την απόφαση να συμμετάσχει σε σόου μιμήσεων.


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Απόψε στα #mesanyxta στις 00:15 η @nonoram υποδέχεται την Αθηνά Οικονομάκου που μιλά για όλα. Πώς από φοιτήτρια Γεωπονικής βρέθηκε σε Δραματική Σχολή; Πώς γνώρισε τον άντρα της Φίλιππο Μιχόπουλο και για ποιο λόγο παντρεύτηκε τρεις φορές; Αμέσως μετά, ο Αργύρης Αγγέλου θυμάται την πρώτη του αποτυχημένη απόπειρα να εγκατασταθεί στην Αθήνα, προκειμένου να ασχοληθεί με την υποκριτική και συγκινείται όταν περιγράφει τη στιγμή που ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή. Τέλος, στην εκπομπή έρχεται η Δανάη Στράτου, σύζυγος του Γιάνη Βαρουφάκη, σε μια σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση. #alphatv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Alpha TV (@alphatv) στις

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης