Τουρκάλα παίκτρια κατά Δαλάκα- Ατακάν: Εμείς χάνουμε και αυτοί χαριεντίζονται

Τουρκάλα παίκτρια κατά Δαλάκα- Ατακάν: Εμείς χάνουμε και αυτοί χαριεντίζονται

«Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα», λέει η Melisa

dalaka-atakan
Οι αναμετρήσεις στο Survivor Ελλάδα –Τουρκία κορυφώνονται και παίκτρια από την τουρκική ομάδα τα έχει βάλει με τον Ατακάν και την Κατερίνα Δαλάκα. Συγκεκριμένα η Melisa Emirbayer είναι πολύ απαισιόδοξη και πιστεύει πως οι πιθανότητες να κερδίσει η ομάδα της είναι μηδαμινές καθώς η Κατερίνα Δαλάκα και ο Atakan Isiktutan αντί να κοιτούν τα αγωνιστικά χορεύουν και χαριεντίζονται.

«Οι πιθανότητες να κερδίσουμε την αντίπαλη ομάδα είναι μηδαμινές. Όλα πλέον έχουν σχέση με το συναίσθημα, η ομάδα έγινε η φωλιά του έρωτα. Ο Emre με τη Δήμητρα, ο Atakan με τη Δαλάκα. Εμείς χάνουμε και η Δαλάκα με τον Emre χορεύουν, ο Atakan και η Δαλάκα χαριεντίζονται και ο Yusuf κάθεται στην άκρη, ενώ είμαστε μέσα στο άγχος για τον αγώνα. Δεν καταλαβαίνω που βαδίζει αυτή η ομάδα. Ήδη οι αντίπαλοι είναι πιο δυνατοί από μας. Έχουμε μόνο δύο δυνατούς άντρες, τον Yusuf και τον Atakan.

Η επίδοση των υπολοίπων είναι στο 50%. Από τα κορίτσια θα έλεγα ότι η Δαλάκα είναι καλή, αλλά είναι τυφλωμένη από έρωτα και δεν ξέρει που βαδίζει. Δεν έχει φέρει κάποια νίκη στην ομάδα. Η Sude είναι επίσης καλή, αλλά επειδή χωρίστηκε από τη Seda δεν αισθάνεται καλά. Τώρα τελευταία ούτε οι επιδόσεις της, ούτε οι βολές της είναι καλές. Η Δήμητρα πάλι είναι μέτρια. Η Ελπίδα πάντα κάνει ότι καλύτερο μπορεί. Πιθανότατα θα μείνουμε νηστικοί», είπε η Melisa Emirbayer.

Survivor: Ξεσπά η Melisa κατά Δαλάκα – Atakan! «Χάνουμε και αυτοί χαριεντίζονται»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης