Ο Xριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει πολύ να γίνει πατέρας

Ο Xριστόφορος Παπακαλιάτης θέλει πολύ να γίνει πατέρας

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως θα ήθελε  πάρα πολύ να αποκτήσει ένα παιδί

papakaliatis-_girl
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ «Αυτοψία» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ντοκιμαντέρ που έφτιαξε με τίτλο «Ένας Κόσμος» για το έργο της Action Aid σε Γκάνα, Νεπάλ, Ελλάδα αλλά και για την οικονομική κρίση που τα τελευταία χρόνια δοκιμάζει τη χώρα μας.

«Δεν είχα απλά μια θολή εικόνα, φυσικά και ήξερα τι συμβαίνει. Δεν είμαι αφελής. Έχω απόλυτη επίγνωση του τι συμβαίνει γύρω μου» και συνέχισε: «Είμαστε πάρα πολύ μικρή χώρα και όταν ζεις στην Αθήνα που δεν γίνεται να μην έχεις φίλους που έχουν δοκιμαστεί πραγματικά από την κρίση. Δεν μιλάω για ανθρώπους που έχουν αλλάξει το πρόγραμμά τους ή που δεν έχουν πια κάποια πράγματα, μιλάω για ανθρώπους που δεν έχουν να βάλουν βενζίνη. Φυσικά και έχω τέτοιους ανθρώπους, φίλους… Ο δικός μας χώρος ήταν από τους πρώτους που χτυπήθηκε. Με το κόψιμο της διαφήμισης αμέσως ήρθαν τα πάνω κάτω σε εμάς».

Ο γνωστός ηθοποιός, σεναριογράφος και σκηνοθέτης μίλησε και για την επιθυμία του να γίνει πατέρας: «Αυτή την εποχή είμαι ελεύθερος. Μεγαλώνοντας οι άνθρωποι βάζουμε λίγο νερό στο κρασί μας. Δεν είμαι όπως ήμουνα. Δεν ξέρω αν γίνομαι καλύτερος, γιατί θα πρέπει να το δω στην πράξη. Δεν ήμουν ένας εύκολος άνθρωπος στις σχέσεις μου. Ήμουν πολύ συγκεντρωμένος στη δουλειά μου. Η αρχή, η μέση και το τέλος της ζωής μου ήταν η δουλειά μου. Είμαι ερωτευμένος με τη δουλειά μου. Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να συμβιβαστώ με καταστάσεις. Δεν μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ, ούτε από μικρό παιδί. Δεν κατάφερε ποτέ κανείς, ούτε οι γονείς μου, να με βάλουν σε μία νόρμα. Σκέφτομαι την οικογένεια. Όταν λέμε οικογένεια, ένα παιδί εννοούμε. Το κομμάτι του γάμου δεν υπάρχει στο μυαλό μου. Η σχέση ενός πατέρα με ένα παιδί φυσικά και υπάρχει. Μπορεί να προκύψει από ένα γάμο, μπορεί και να μην προκύψει μέσα από ένα γάμο. Αυτό το έχω ξεπεράσει. Τη στιγμή που κάποιος γίνεται πατέρας κάτι μετακινείται μέσα σου και είναι πάρα πολύ γλυκό και τρυφερό. Είναι ιερό. Θα ήθελα να μου δοθεί η ευκαιρία να το ζήσω. Αν όχι, θα βρω τον τρόπο κάποια στιγμή. Όταν το θέλω πάρα πολύ θα γίνει. Μέχρι τώρα δεν ήταν κάτι που κυνήγησα ποτέ. Άλλωστε πιστεύω πως το κομμάτι ενός παιδιού είναι πιο πολύ υπόθεση μιας γυναίκας. Ο άντρας μόνο αν τον πάνε προς τα εκεί θα μπει μέσα σε αυτό. Εμένα οι συγκυρίες της ζωής μου και ο τρόπος που τα δόμησα όλα, οι επιλογές που έκανα δεν ήταν τόσο πολύ για να κάνω οικογένεια. Ποτέ δεν είναι αργά!», συμπλήρωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης