Σίσσυ Χρηστίδου: Tι λέει στον Νίκο Κοκλώνη για τις σέξι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν

Σίσσυ Χρηστίδου: Tι λέει στον Νίκο Κοκλώνη για τις σέξι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στο παρελθόν

Καλεσμένη του Νίκου Κοκλώνη αυτή την Κυριακή στο στο Celebrity Travelείναι η Σίσσυ Χρηστίδου. O Nίκος Κοκλώνης ξεναγεί τη Σίσσυ στο πολύχρωμο και high tech Χονγκ Κονγκ, ετοιμάζοντας εκπλήξεις τόσο για την ίδια, όσο και για την παρέα της.

kok01
Μπορεί την προηγούμενη φορά να τη φιλοξένησε μαζί με τον αγαπημένο της Θοδωρή Μαραντίνη στην πρώτη τους κοινή συνέντευξη ever, αλλά αυτή τη φορά η παρέα είναι μεγαλύτερη. Η Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται στο Χονγκ Κονγκ με 3 αγαπημένους της ανθρώπους που περνά κάθε Σαββατοκύριακο!

Τον φίλο, κουμπάρο και συνεργάτη της Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, την ομάδα της στο Έλα Χαμογέλα, την εκπομπή που σηματοδότησε την τηλεοπτική της επιστροφή μετά από σχεδόν 7 χρόνια, μέσα από τη συχνότητα του OPEN. Μετά από μια βόλτα στο θεαματικό Ocean Park της πόλης και μια εκδρομή στο νησί Λαντάου, Νίκος και Σίσσυ βρέθηκαν τετ α τετ και μίλησαν για όλα.

Η Σίσσυ αποκάλυψε στον Mr Travel ποια είναι η γυναίκα η οποία ευθύνεται για την τηλεοπτική της επιστροφή, μίλησε για την επιλογή της ομάδας της στο Έλα Χαμογέλα και παραδέχτηκε πως στην αρχή ήταν ιδιαίτερα επιφυλακτική και κάπως προκατειλημμένη απέναντι στον Κωνσταντίνο Βασάλο. Εξήγησε στον MrTravel γιατί δεν θα έκανε ποτέ εκπομπή με το Θοδωρή Μαραντίνη και μίλησε για τα on air αρνητικά σχόλια που δέχτηκε από τον Δημήτρη Παπανώτα αλλά και την αντίδραση της Σταματίνας Τσιμτσιλή που της τηλεφώνησε αμέσως μετά για να της ζητήσει συγνώμη για όσα συνέβησαν.

Μεταξύ άλλων η Σίσσυ μίλησε στον Νίκο για τις πρώτες συνεργασίες της και τους ανθρώπους που τη στήριξαν όπως ο Θέμος Αναστασιάδης και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, τις σέξι φωτογραφήσεις που είχε κάνει στα πρώτα της βήματα, αλλά και τα δημοσιεύματα που την έχριζαν μια από τις ωραιότερες Ελληνίδες.

Αυτή την Κυριακή, 24 Μαρτίου, στο Celebrity Travel στο OPEN στις 17.50.
kok04
kok03
kok02


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης