Οι αποκαλύψεις της Καίτης Γαρμπή για τον γάμο με τον Σχοινά και το κορίτσι του γιου της

Οι αποκαλύψεις της Καίτης Γαρμπή για τον γάμο με τον Σχοινά και το κορίτσι του γιου της

«Τον τσεκάρω διακριτικά μέσα στη μέρα για το πού είναι και τι κάνει», είπε  μεταξύ άλλων η τραγουδίστρια 

---2332019-100305-
Στην εκπομπή «After Dark» του Θέμη Γεωργαντά, φιλοξενήθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Καίτη Γαρμπή. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στον γιο της, Δημήτρη, αποκαλύπτοντας τι είδους μαμά είναι και αν έχει γνωρίσει το κορίτσι του, ενώ μίλησε και για την σχέση της με τον άντρα της, Διονύση Σχοινά.


«Τον τσεκάρω διακριτικά μέσα στη μέρα για το πού είναι και τι κάνει», είπε ενώ όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε πώς θα αντιδράσει όταν της φέρει το πρώτο κορίτσι στο σπίτι;

«Έχει φέρει και δεν ήμουν εκεί, αν δεν μου αρέσει δεν θα του το πω γιατί ο Δημήτρης έχει δικό του Θεό και δεν συμμερίζεται τα «κολλήματα μου». Αυτό που θέλω είναι να τον λατρεύει», είπε ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Διονύση Σχοινά.

«Είμαστε παντρεμένοι 22 χρόνια, από το 1997. Είναι λογικό μετά από τόσα χρόνια να χάνεται η «καψούρα». Το νούμερο ένα μυστικό για να κρατήσει μια σχέση είναι να σέβεσαι τον άλλον, τσακωνόμαστε αλλά πρέπει να υπάρχει ένα όριο. Και ζήλεια υπάρχει, αλλά νορμάλ. Σεξ χωρίς αγάπη δεν υπάρχει. Για εμάς τα κορίτσια είναι ένα πράγμα αυτό», είπε η ίδια μεταξύ άλλων.



Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης