Γιώργος Παρτσαλάκης: Μεθούσα για να ξεχνάω την απώλεια της μητέρας μου

Γιώργος Παρτσαλάκης: Μεθούσα για να ξεχνάω την απώλεια της μητέρας μου

«Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός

Giorgos-Partsalakis-photo
Ο Γιώργος Παρτσαλάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Ελένη” και στη Σοφία Αλατζά. Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην παιδική του ηλικία και συγκίνησε με τα όσα αποκάλυψε. Συγκεκριμένα, μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, τονίζοντας πως έχει μεθύσει πολλές φορές προκειμένου να ξεχάσει το δυσάρεστο γεγονός.

«Η πρώτη εικόνα που μου έρχεται στο μυαλό όταν σκέφτομαι τα παιδικά μου χρόνια, είναι όταν έφυγε η μάνα μου στην Αθήνα που ήμουν 9 χρονών γιατί ήταν άρρωστη και έπρεπε να πάει να γίνει καλά. Περίμενα κι εγώ ότι θα γυρίσει και θα είναι καλά. Όταν με φώναξαν και κατέβηκα, είδα τη μάνα μου σε ένα φορείο και μετά από τρεις μήνες «έφυγε». Τεράστιες δυσκολίες. Ένα σπίτι που έκλεισε, ένα σπίτι που έβαλαν όλοι μαύρα, ο πατέρας μου άφησε γένια, έγινε ιερέας και ένα παιδί 9 χρόνων μέσα σε όλο αυτό έπρεπε να επιβιώσει. Τραγούδησα, είπα ανέκδοτα σε παρέες, χόρεψα, μέθυσα άπειρες φορές για να ξεχνάω και να φεύγω από αυτή την ιστορία. Από εκεί και πέρα οι γυναίκες έπαιξαν τον βασικό ρόλο στη ζωή μου, απολύτως, και είχα την ανάγκη να με φροντίσουν. Κάποιες φορές επετεύχθη, κάποιες φορές όχι. Αλλά το ζητούμενο ήταν αυτό και συνεχίζει να είναι και θα είναι μέχρι να φύγω», εξομολογήθηκε ο ηθοποιός.

Γιώργος Παρτσαλάκης: "Ένα σπίτι που έκλεισε, που έβαλαν όλοι μαύρα"
 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης