Κωστόπουλος για Αρναούτογλου: Καλός, γλυκός, γοητευτικός αλλά θέλει δίαιτα

Κωστόπουλος για Αρναούτογλου: Καλός, γλυκός, γοητευτικός αλλά θέλει δίαιτα

Ο Πέτρος Κωστόπουλος μιλάει για τη νέα του εκπομπή και άλλα πολλά

Kostopoulos-Arnaoutoglou
Με αφορμή τη νέα του εκπομπή στο κανάλι Open με τίτλο «Όλα Λάθος» ο Πέτρος Κωστόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στο TV Έθνος και μίλησε για γνωστά τηλεοπτικά πρόσωπα, για το νέο του ξεκίνημα και για άλλα πολλά.

- Τι θέλεις να κάνεις στη μεσημεριανή ζώνη;
«Θέλω να αλλάξω το μεσημεριανό. Κάποιος είπε πως δεν μου πάει, αλλά θα το φέρω στα μέτρα μου. Έτσι είναι. Εκ πρώτης όψεως δεν μου πάει… Δεν μπορώ να κάνω gossip, γιατί απλά δεν τα ξέρω. Τα βαριέμαι. Θέλω να κάνουμε πλάκα τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου στο Open. Με το κανάλι συζητούσα αρκετό καιρό για διάφορα projects. Στον ορίζοντα μας είναι πάντα και το βραδινό, όμως μαζί με τον Τζώνη Καλημέρη και την Άλκηστη Μαραγκουδάκη αποφασίσαμε τώρα να κάνουμε ένα νέο μεσημεριανό. Πιο χαρούμενο, πιο σατιρικό, πιο αποκαθηλωτικό. Θέλω τα μεσημέρια οι τηλεθεατές να ανοίγουν την τηλεόραση και να χαίρονται. Όχι να αγχώνονται. Η εκπομπή θα έχει και gossip, αλλά με χιουμοριστική χροιά».

- «Ολα λάθος». Ο τίτλος πώς προέκυψε;
«Γιατί είναι «Όλα λάθος». Αλλού και με άλλους πηγαίναμε, αλλού καταλήξαμε. «Όλα λάθος». Μου αρέσει».

- Ποια θα είναι τελικά η ομάδα σου;
«Δύο νέες γυναίκες, για να κατεβάσουμε και το μέσο όρο ηλικίας της εκπομπής. Και να προσαρμοστώ και εγώ στο νεανικό χιούμορ που προς το παρόν το μαθαίνω από τις κόρες μου και το γιο μου. Θα είναι η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου. Τις ζόρισα λίγο στην αρχή, γιατί πρέπει να βρούμε, κώδικες συνεννόησης. Θα βγάλουμε πλάκα. Για ‘μένα η καλύτερη εκπομπή φέτος είναι το «Για την παρέα» του Μουτσινά. Ενώ δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, τον Μουτσινά τον βλέπω».

- Τι άλλο βλέπεις και τι δεν βλέπεις;
«Βλέπω «Αρβύλα». Πρωινά δεν βλέπω».

- Late night έχεις δει φέτος;
«Πολύ αποσπασματικά. Είδα λίγο το Γρηγόρη. Δεν έχω δει την Ελεονώρα που έκανε καλά νούμερα, αλλά με άλλου τύπου θεματολογία. Πιο κοινωνική. Ο Γρηγόρης ίδιος είναι, μόνο μερικά κιλά έχει πάρει. Είναι γοητευτικός άντρας ο Γρηγόρης, καλός και γλυκός, αλλά θέλει λίγη δίαιτα. Να τον αναλάβω στη γυμναστική, να γελάμε κιόλας!»
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης