Η Αγγελική Ηλιάδη χώρισε αλλά έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην της

Η Αγγελική Ηλιάδη χώρισε αλλά έχει άριστες σχέσεις με τον πρώην της

Η φωτογραφία που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram

Aggeliki_Iliadi
Η Αγγελική Ηλιάδη και ο Σάββας Γκέντσογλου μπορεί να έχουν χωρίσει όμως από ότι φαίνεται διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους για χάρη του γιου τους Βασίλη. Η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε πρόσφατα το χωρισμό της μέσα από την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη λέγοντας πως ήταν μια πολύ δύσκολη απόφαση την οποία δυστυχώς έπρεπε να πάρει.

«Τώρα δεν είμαστε μαζί με το Σάββα. Δεν είναι πολύ μεγάλο το χρονικό διάστημα που έχουμε χωρίσει, αλλά θεωρώ πως ήταν μια απόφαση που έπρεπε να την πάρω για το καλό όλων. Βεβαίως δεν είναι ευχάριστο γιατί υπάρχουν και δύο παιδιά, αλλά δυστυχώς έπρεπε να γίνει. Δυο άνθρωποι ξεκινούν με διάθεση να προχωρήσουν μαζί τη ζωή τους στην πορεία όμως μπορεί ο ένας να πάρει άλλο δρόμο. Βεβαίως έφταιγε και η απόσταση, αλλά πολλοί πατεράδες λείπουν. Ο Σάββας λατρεύει το Βασίλη και τον Μπάμπη, αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δίνει πιο πολύ προσοχή στα παιδιά. Είτε είμαστε μαζί, είτε δεν είμαστε, παραμένουμε μια οικογένεια για αυτά τα δύο παιδιά. Δεν μοιράστηκα μαζί του την περιπέτεια της υγείας μου. Δεν τον είχα ενημερώσει, το έμαθε μετά. Και στους γονείς μου το είπα τελευταία στιγμή».

Η Αγγελική Ηλιάδη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε ένα τρυφερό βίντεο με τον Σάββα Γκέντσογλου και το γιο τους Βασίλη να παίζουν χαμογελαστοί γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα: «Η αγάπη πάνω από όλα».

View this post on Instagram

Love over everything!!!! #family#mom #dad#happyday#happyness#love

A post shared by Aggeliki Iliadi (@aggeliki.iliadi) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης