Χρύσπα: Έχω λιποθυμήσει από εξαντλητική δίαιτα

Xryspa

Η τραγουδίστρια μίλησε για την προσωπική της ζωή αλλά και για τη μάχη που έδινε με τα κιλά της

Για τη μάχη που έδινε με τα κιλά της, τον σύζυγό της με τον οποίο είναι παντρεμένη εννέα χρόνια, την προσωπική της ζωή αλλά και τα επαγγελματικά της μίλησε η Χρύσπα

«Είμαστε 9 χρόνια παντρεμένοι και δέκα σε σχέση. Είμαστε και καλά. Γνωριστήκαμε στη Θεσσαλονίκη, είχα έρθει για δουλειά. Είναι Θεσσαλονικιός ο άντρας μου και γνωριστήκαμε εκεί. Βρεθήκαμε στον ίδιο χώρο, αλλά είχε ένα τελείως διαφορετικό πόστο με τα καλλιτεχνικά. Δούλευε νύχτα αλλά είχε ένα άλλο πόστο στο μαγαζί. Δεν ήταν ο επιχειρηματίας πάντως, δεν κάνω τέτοια. Τώρα μένουμε Αθήνα. Τα πρώτα χρόνια ήταν εκείνος στη Θεσσαλονίκη και εγώ στον Πειραιά. Άμα θέλεις, γίνονται όλα. Ήταν δύσκολο αλλά όταν θες να είσαι με έναν άνθρωπο ξεπερνάς τις δυσκολίες αυτές. Γενικά όταν θες κάτι, ξεπερνάς τις δυσκολίες. Οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον έφεραν στην Αθήνα και είμαστε παρέα. Τώρα ασχολείται με αγώνες δρόμου. Πιο παλιά ασχολιόταν με τη νύχτα», εξομολογήθηκε για το γάμο της και τη σχέση της με τον σύζυγό της.

Αναφερόμενη στη μάχη που έδινε με τα κιλά της αποκάλυψε ότι είχε φτάσει σε σημείο να λιποθυμήσει από την εξάντληση: «Εγώ πάντα είχα θέμα. Αλλά από ένα σημείο και μετά, δεν ήταν προσωπικό. Άλλοι μου το… φορούσαν. Προσωπικά δεν είχα θέμα, δεν με ενδιέφερε. Και δέκα κιλά πάνω να ήμουν και δέκα κιλά κάτω, δεν με ένοιαζε ποτέ. Και όταν είσαι πιο πιτσιρίκι και λόγω της δουλειάς η εικόνα σου πρέπει να είναι συγκεκριμένη, εκεί μου δημιούργησαν μέσα μου τη σκέψη ότι πρέπει να χάσω κιλά. Έφτανα σε εξαντλητικό σημείο, έκανα κακό στον εαυτό μου. Γινόταν από όλους, αλλά όχι από σύντροφο. Δεν θα το ανεχόμουν. Αν δεν σου αρέσει, φεύγεις. Όταν είσαι 20 χρόνων, οφείλεις να ακούς τους ανθρώπους που ξέρουν πέντε πράγματα παραπάνω. Έχω φτάσει σε σημείο να λιποθυμήσω από την αδυναμία, όταν είχαμε τους προκριματικούς για τη Eurovision με τον Μαρτάκη και την Καλομοίρα. Στα παρασκήνια, πριν βγω στη σκηνή. Έκανα μια εξαντλητική δίαιτα και δεν την πάλευα, ήμουν πάρα πολύ κουρασμένη. Έχω κάνει κακό στον εαυτό μου με αυτά τα ακραία πράγμα. Εγώ το πήρα απόφαση ότι θέλω να νιώθω καλά με τον εαυτό μου και ότι πρέπει να κάνω πράγματα που μου προκαλούν ευεξία και υγεία. Μέχρι εκεί».

Χρύσπα: ¨Εχω λιποθυμήσει από εξαντλητική δίαιτα

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ
Απομένουν χαρακτήρες
* Υποχρεωτικά πεδία

Δείτε Επίσης