Χρυσούλα Διαβάτη: Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο

Χρυσούλα Διαβάτη: Ο Μάρκος Σεφερλής θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο

Για όλους και για όλα χωρίς να μασήσει τα λόγια της μίλησε η ηθοποιός

Xrysoula_Diavati
Χείμαρρος η Χρυσούλα Διαβάτη μίλησε για όλους και για όλα χωρίς να μασήσει τα λόγια της. Η ηθοποιός σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή μίλησε για το Your Face Sounds Familiar, τα ριάλιτι μόδας, τα ριάλιτι μαγειρικής, τον Γιάννη Μπέζο, τον Λάκη Λαζόπουλο αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή.

Για το YFSF: «Εγώ λυπάμαι αυτούς τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο Your Face Sounds Familiar. Τι να κάνουν οι κακομοίρηδες; Ίσως πληρώνονται, ίσως προσπαθούν να γίνουν γνωστοί μέσα από εκεί… Πρέπει να ξέρουν ότι αυτό είναι πολύ εφήμερο.

Για το GNTM: Λυπάμαι τα κακόμοιρα τα κοριτσάκια του Greece’s Next Top Model, έδιναν ψυχή για να υπάρξουν.

Για τον Γιάννη Μπέζο: Ο κύριος Μπέζος και τον τραγουδιστή έχει κάνει και σε θέαμα έχει πάει. Δεν έχουμε βγει όλοι στην επιθεώρηση και έχουμε κάνει τα τέρατα;

Για τον Μάρκο Σεφερλή: Πολύ πιθανό να είναι για την Επίδαυρο ο Μάρκος Σεφερλής, γιατί να μην είναι; Τον δοκίμασαν τον άνθρωπο; Εγώ θα τον έβαζα να παίξει, θα ήταν υπέροχος στην Επίδαυρο!

Για τον Λάκη Λαζόπουλο: Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι διασκεδαστής, είναι αυτή η δουλειά του. Εγώ δεν μπορώ να πω ότι είναι ηθοποιός».

Χείμαρρος η Χρυσούλα Διαβάτη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης