Ξανά στο Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Ξανά στο Survivor η Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Δείτε το μήνυμα του Σάκη Τανιμανίδη που... φούντωσε τις φήμες! 

Evridiki_Valavani
Ο φετινός κύκλος του Survivor μπορεί να μην έχει την επιτυχία που περίμενε το κανάλι του ΣΚΑΙ, όμως πάντα προκαλεί το ενδιαφέρον. Πριν λίγο διάστημα στο παιχνίδι εισέβαλε η Κατερίνα Δαλάκα αυξάνοντας αρκετά το ενδιαφέρον, κάτι το οποίο έφερε και η είσοδος του Πατρίκ Ογκουνσότο.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, ανήρτησε μία φωτογραφία από τον Άγιο Δομίνικο και τα παρασκήνια του Survivor. «Αν αναρωτηθήκατε ποτέ πως βλέπω τα πράγματα από εκεί που στέκομαι… κάπως έτσι είναι my point of view! ? #GreekPlayers #mypointofview#pov #survivorgr», σημείωσε.


Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη λοιπόν αποφάσισε να γράψει ένα σχόλιο στη φωτογραφία του παρουσιαστή. Η απάντηση του Σάκη Τανιμανίδη όμως προκάλεσε αίσθηση! «Κι εσύ φοβερή είσαι… αλλά καλού κακού ξεκίνα λίγη προπόνηση στους στόχους γιατί κοντεύει», σημείωσε φουντώνοντας σενάρια για είσοδο της δημοσιογράφου στο παιχνίδι. Αξίζει να σημειώσουμε πως το πιθανότερο είναι να αναφέρονται και οι δύο στο Survivor All Stars που είναι πολύ πιθανό να τη δούμε να αγωνίζεται και πάλι.

Δείτε τα tweets:

valavani-tanimanidis-768x642
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης