Ο Στέλιος Ρόκκος έμαθε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ότι είχε αρραβωνιαστεί

Ο Στέλιος Ρόκκος έμαθε στον αέρα τηλεοπτικής εκπομπής ότι είχε αρραβωνιαστεί

Του το θύμισε η σύζυγός του 

kalesmenoi17
Ο Στέλιος Ρόκκος παραχώρησε στο Dot του ΣΚΑΙ μια συνέντευξη με τη σύζυγό του Λελέ Γκόφα. Οι δυο τους με αρκετά χαλαρή διάθεση αποκάλυψαν άγνωστες πτυχές της οικογενειακής τους ζωής. Μάλιστα σε ένα παιχνίδι που έπαιζαν στον αέρα της εκπομπής ο Στέλιος Ρόκκος έμαθε κάτι που δεν ήξερε για την σχέση τους.



Ο τραγουδιστής έμαθε για πρώτη φορά πως πριν από τον γάμο τους είχαν αρραβωνιαστεί. Αυτή την σημαντική θα έλεγε κανείς λεπτομέρεια, ο Στέλιος Ρόκκος την αγνοούσε γιατί πολύ απλά η σύζυγός του είχε ξεχάσει να του το πει. Συγκεκριμένα η Λελέ αποκάλυψε ότι το δαχτυλίδι αρραβώνων τους δεν της το είχε διαλέξει ο σύζυγός της αλλά η κουμπάρα τους. Και τότε υπήρξε μία απίστευτη στιχομυθία μεταξύ του ζευγαριού που προκάλεσε πολύ γέλιο.


Όταν ο Στέλιος Ρόκκος αναρωτήθηκε αν είχε πάρει ποτέ στη Λελέ του δαχτυλίδι αρραβώνων, εκείνη τού είπε: «Όταν μου το έδωσες μία εβδομάδα πριν τον γάμο δηλαδή, θεωρητικά ήμασταν αρραβωνιασμένοι. Δεν στο ‘πα;». Ο τραγουδιστής απάντησε αρνητικά και τότε μέσα στα γέλια εκείνη απάντησε: «Α, αγάπη μου, το ξέχασα».


Δείτε το απολαυστικό στιγμιότυπο:

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης