Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Νέος έρωτας για την παρουσιάστρια 

Kon_Spiropoulou
Στιγμές ευτυχίας στο πλευρό του νέου της αγαπημένου φαίνεται πως περνά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Η παρουσιάστρια εθεάθη σε καυτά ενσταντανέ με επιχειρηματία το βράδυ της Παρασκευής στο νυκτερινό κέντρο που εμφανίζονται οι Μέλισσες και η Τάμτα.

Το Σάββατο το μεσημέρι, η εκπομπή «Όλα λάθος» πρόβαλε ένα αποκαλυπτικό βίντεο με την Κωνσταντίνα να ανταλλάσσει καυτά φιλιά με έναν κύριο. Και μπορεί αρχικά να μην ήξεραν ποιος είναι, όμως, σήμερα η εφημερίδα Espresso αποκαλύπτει πως η Κωνσταντίνα είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Φίλιππο Βαρβέρη.



Ο λόγος για τον γιο του ιδιοκτήτη γνωστής εταιρείας επίπλων σπιτιού και γραφείου, ο οποίος διατηρεί και ομώνυμο εστιατόριο στη Μύκονο. Ο Φίλιππος Βαρβέρης δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και του εμπορίου επίπλου, ενώ το τελευταίο διάστημα η επιχειρηματικές δραστηριότητες της οικογένειας φαίνεται πως έχουν επεκταθεί, αφού πλέον η παραλία της Φτελιάς στο νησί των ανέμων έχει περάσει στα χέρια της. Το βίντεο με τα καυτά φιλιά της Κωνσταντίνας με τον Φίλιππο πρόβαλε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή και δείτε πώς σχολίασε τα συγκεκριμένα τρυφερά ενσταντανέ:





varveris
Φίλιππος Βαρβέρης
Κλείσιμο


Δείτε βίντεο: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης