“Και ως μητέρα, φωτογραφίζομαι γυμνή…”

“Και ως μητέρα, φωτογραφίζομαι γυμνή…”

Λίγες ώρες μετά το κόψιμό της από το Just the 2 of us, μας μιλά για το “50 χρόνια έρωτας”, ενώ στην ερώτηση για τον Λιάγκα και την Σκορδά απαντά “μου αρέσει η Ελένη”…

“Και ως μητέρα, φωτογραφίζομαι γυμνή…”
Δεν την ενοχλεί  καθόλου το γεγονός της αποχώρησής της από το «Just the 2 of us». ..Από τα μέσα Νοεμβρίου θα την απολαμβάνουμε στο «Doors», στην παράσταση: «50 χρόνια έρωτας»… Δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα με το γυμνό, όταν αυτό την αντιπροσωπεύει… και δηλώνει «Μενεγακική» ….

Λίγες ώρες μετά την απόχωρησή της από το«Just the 2 of us», η Μαρία Κορινθίου μιλάει στο protothema.gr
Είσαι η πρώτη που αποχώρησες  από το «Just the 2 of us». Πώς νιώθεις;

Έτσι κι αλλιώς κάποιος θα αποχωρούσε! Δεν με ενοχλεί ειλικρινά καθόλου το ότι αποχώρησα εγώ. Αυτό που ήθελα ήταν να το ευχαριστηθώ και το ευχαριστήθηκα. Έχω το παιδάκι μου, έχω τις πρόβες για την παράσταση «50 χρόνια έρωτας», οπότε καταλαβαίνεις …Το τρέξιμο συνεχίζεται, απλά χωρίς το «Just the 2 of us».

Κλείσιμο
Ας μιλήσουμε λίγο για τον έρωτα… «50 χρόνια έρωτας»! Πόσο εφικτό είναι αυτό;
Μεγάλη κουβέντα ανοίγεις! Όλα είναι τόσο υποκειμενικά.  Προσωπικά, και μου ακούγεται και μου φαίνεται τρομερά δύσκολο. Όχι όμως μόνο ο έρωτας! Ακόμη και μια σχέση να κρατήσει τόσο . Παρόλα αυτά, το έχω δει να συμβαίνει. Και είναι τόσο όμορφο…

Εσύ πώς φαντάζεσαι την σχέση σου, όχι σε 50, αλλά σε 10 χρόνια από τώρα;
Ποτέ δεν μπορείς να γνωρίζεις τι σου επιφυλάσσει η ζωή και ούτε μου αρέσει να λέω, θέλω να γίνει αυτό, θέλω να γίνει το άλλο. Όμως για να αποφασίσω εγώ, που δεν το είχα σκεφτεί ποτέ,  να κάνω οικογένεια και παιδί, αυτό σημαίνει πολλά. Το μόνο που μπορώ τώρα να σου πω, είναι πως δεν παντρεύτηκα για να χωρίσω σε ένα χρόνο.

Ο γάμος άλλαξε την σχέση σας;
Φυσικά και όχι! Ο γάμος είναι απλά και μόνο μια ρομαντική και ωραία στιγμή του ζευγαριού. Το παιδί είναι αυτό που άλλαξε την σχέση μας. Την πήγε σε άλλη διάσταση. Άλλαξαν τα πάντα με τον ερχομό της Ισμήνης, και όλα προς το καλύτερο! Και το επισημαίνω αυτό, γιατί ο ερχομός ενός  παιδιού μπορεί …από το να φέρει κοντά ένα ζευγάρι μέχρι να το απομονώσει. Εμάς ευτυχώς μας έδεσε!

Καθημερινά πώς εκφράζεις τον έρωτά σου;
Τα πράγματα είναι απλά! Μια αγκαλιά, ένα φιλί, ένα τηλέφωνο, ένα «σ’ αγαπώ»! Όλα αυτά  μπορεί να ακούγονται μικρά, αλλά πίστεψέ με… είναι τόσο σημαντικά και ουσιαστικά σε μία σχέση!

Ζηλεύεις;
Ποια ερωτευμένη γυναίκα δεν ζηλεύει; Ζηλεύω αλλά σε λογικά πάντα πλαίσια. Περισσότερο θυμώνω όταν δεν υπάρχει σεβασμός στο πρόσωπό μου. Και δεν εννοώ από τον Γιάννη, αλλά από τους άλλους.

Μέχρι πού θα έφτανες για την οικογένειά σου;
Για τον άντρα μου και το παιδί μου, θα έκανα τα πάντα. Αναπνέω και ζω μέσα από αυτούς… Η οικογένειά μου είναι όλη μου η ζωή, οπότε καταλαβαίνεις πως  όλα τα άλλα έρχονται σε δεύτερη μοίρα. Θα έκανα πέρα ο, τιδήποτε απειλούσε την ηρεμία και την ισορροπία της οικογένειάς μου. Το έχω κάνει και θα το ξανάκανα πολύ ευχαρίστως!

Σε έχουμε δει, όχι μία, αλλά αρκετές φορές σε γυμνή φωτογράφηση. Τώρα πλέον, ως σύζυγος αλλά και μητέρα ενός παιδιού, θα το τολμούσες;
Και έγκυος, αλλά και αφότου γέννησα, φωτογραφήθηκα γυμνή. Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το γυμνό. Όλα αυτά εγώ, τα έχω απενεχοποιήσει. Αν κάτι με ευχαριστεί και μου αρέσει, δεν κολλάω. Το κάνω. Και για να σου απαντήσω σε αυτό που με ρωτάς… ναι! Θα το τολμούσα. Πρέπει παρόλα αυτά να ομολογήσω , πως από τότε που έκανα οικογένεια, τα σκέφτομαι όλα λίγο περισσότερο. Δεν είμαι τόσο αυθόρμητη, ούτε τόσο χύμα, όσο πριν. Και αυτό το βρίσκω απολύτως φυσιολογικό.

Σε περίπτωση που ο Γιάννης (Αϊβάζης) σου έλεγε «όχι» σε ένα γυμνό, τι θα έκανες;
Δεν μου έχει πει ποτέ όχι. Σέβεται τα θέλω μου και εκτός αυτού, ό, τι κι αν κάνουμε το συζητάμε διεξοδικά πριν.

Η Μαρία Κορινθίου κρίνει τα τηλεοπτικά…
Το Νησί: Τι να πει κανείς για το «Νησί». Δεν υπάρχουν λόγια! Εκπληκτική δουλειά
Master Chef:  Ένα ανάλαφρο και ευχάριστο πρόγραμμα
Big Brother: Απλά,  χάλια
Σκορδά-Λιάγκας: Εμένα μου αρέσει πάρα πολύ η Ελένη
Τουρκικά σίριαλ: Γιατί τέτοιος πανικός με αυτά; Δεν καταλαβαίνω


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης