Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη νιώθω πολύ πιο ωραία από αυτό που είμαι

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη νιώθω πολύ πιο ωραία από αυτό που είμαι

«Η Ευαγγελία Αραβανή, η Δούκισσα Νομικού και άλλες 100 που μπορώ να απαριθμήσω, είναι πολύ πιο όμορφες από εμένα. Αλλά εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου», είπε η παρουσιάστρια

Stamatina_Tsimtsili
Για την αυτοπεποίθηση που έχει μίλησε στον αέρα της εκπομπής της η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια μαζί με τους συνεργάτες σχολίαζαν δηλώσεις της Ευαγγελίας Αραβανή η οποία έλεγε πως μερικές φορές δεν αισθάνεται καλά με τον εαυτό της.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις η Τσιμτσιλή είπε: «Όταν κοιτάζω τον εαυτό μου στον καθρέφτη νιώθω πολύ πιο ωραία από αυτό που είμαι ή βλέπει ο άλλος. Άλλα έτσι ήμουν από μικρή. Είχα πολύ έντονη αυτοπεποίθηση. Ένιωθα μια χαρά με τον εαυτό μου. Με αντικειμενικά κριτήρια ούτε η πιο όμορφη είμαι… Η Ευαγγελία Αραβανή, η Δούκισσα Νομικού και άλλες 100 που μπορώ να απαριθμήσω, είναι πολύ πιο όμορφες από ‘μένα. Αλλά εγώ νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου!»

Και πρόσθεσε: «Δηλαδή ακόμη κι όταν με κράζουν στα social media γράφω κορίτσια μπορείτε να έχετε την άποψή σας, εμένα μου αρέσει πάρα πολύ».


Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως από μικρό κορίτσι είχε αυτοπεποίθηση!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης