«Μετά τα μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

«Μετά τα μεσάνυχτα»: Αυτοί είναι οι αποψινοί καλεσμένοι της Ελεονώρας Μελέτη

Στις 00:10 στον Alpha με νέο επεισόδιο 

Meleti_Eleonora
Απόψε λίγο «Μετά τα μεσάνυχτα», η Ελεονώρα Μελέτη υποδέχεται την Αγγελική Δημητρακοπούλου. Η «Αθηνά» της επιτυχημένης σειράς «Λόγω Τιμής» αναφέρεται στα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου και την επανένωση της τηλεοπτικής παρέας ενώ λέει χαρακτηριστικά ότι «ήταν σαν να μην πέρασε μια μέρα».
Η ίδια μιλά για τον λόγο που εγκατέλειψε την υποκριτική, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο μεγάλωμα των παιδιών της - για τα οποία παραμέλησε τελείως τον εαυτό της - και για την απόφασή της να γίνει σχεδιάστρια μόδας.


Αμέσως μετά, ο Γιάννης Τάσσιος μιλά για το απειλητικό τηλεφώνημα που του στοίχισε την 25χρονη καριέρα του. «’Η εξαφανίζεσαι από τις πίστες της Αθήνας, ή σε σκοτώνουμε», του διεμήνυσαν από την άλλη άκρη της γραμμής σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο τραγουδιστής. Πώς το αντιμετώπισε και πώς είναι σήμερα η ζωή του;

Στην εκπομπή, έρχεται και ο Αντρέας Φουστάνος. Ο γνωστός πλαστικός χειρουργός αποκαλύπτει πως είχε δεσμό με την πεθερά της κόρης του. Επίσης, μιλά ανοιχτά για τις κατηγορίες περί φοροδιαφυγής.


Τέλος, η Ελεονώρα Μελέτη συναντά τον Νίκο Δημητρόπουλο, τον πατέρα της άτυχης 13χρονης που σκοτώθηκε σε τροχαίο, λίγο μετά την απαγωγή της. Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο όταν η μικρή απήχθη από το σπίτι της και λίγη ώρα μετά ακολούθησε καταδίωξη των απαγωγέων από τον πατέρα της. Ο Νίκος Δημητρόπουλος κατηγορείται για τον θάνατο της κόρης του, για ανθρωποκτονία από αμέλεια.


«Μετά τα μεσάνυχτα», με την Ελεονώρα Μελέτη, απόψε στις 00:10
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης