Ραλλία Χρηστίδου: Έχω χάσει 8 κιλά και όχι 15 που λένε

Ραλλία Χρηστίδου: Έχω χάσει 8 κιλά και όχι 15 που λένε

«Να γίνω όπως οι άλλες τραγουδίστριες δεν μπορώ, γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός», είπε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια

Rallia_Xristidou
Μια άκρως ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε η Ραλλία Χρηστίδου στην Φαίη Σκορδά. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε εκτενώς στην καριέρα της -από το ξεκίνημα μέχρι σήμερα- για τις επιλογές της στο τραγούδι, για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και για τις οικονομικές δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει.

Για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση είπε: «Πιο πολύ το κάνω και τώρα! Είμαι σε μια φάση που περιποιούμαι πιο πολύ τα μαλλιά μου και το πρόσωπό μου. Δεν έχω χάσει τόσα κιλά όσα γράφουν, αυτά τα τέρατα για 15 κιλά. Έχω χάσει 8 κιλά και από αυτά μπορεί να έχω πάρει και κάνα – δυο. Να γίνω όπως οι άλλες τραγουδίστριες δεν μπορώ, γιατί κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός. Μπορείς να παίξεις όμως με τους κανόνες του παιχνιδιού».

Για τις επαγγελματικές της επιλογές είπε: «Για παράδειγμα εμφανιζόμουν σε ένα μεγάλο νυχτερινό κέντρο με τον Αντύπα, το Μάκη Δημάκη και το Βασίλη Δήμα. […] Μέσα σε ενάμιση χρόνο έβγαλα τρία τραγούδια που με έβαλαν ξανά στο ρεπερτόριο το ραδιοφωνικό. Ξανακούστηκαν τραγούδια μου στο ραδιόφωνο μετά από πολύ καιρό. Ήταν μία προσωπική νίκη. Δοκίμασα κάτι, ήθελα να δω αν θα πετύχει και πέτυχε. Από αυτό μου έγινε μία πρόταση να εμφανιστώ σε ένα Χ χώρο που έχει κάποιες απαιτήσεις, κάποιες προδιαγραφές. Έχει να κάνει με το ρεπερτόριο που θα τραγουδήσεις, ευτυχώς δε χρειάστηκε να αλλάξω κάτι από αυτά που πρέπει να τραγουδάω, πέρασα πάρα πολύ καλά αλλά και η εμφάνισή μου έπρεπε να προσαρμοστεί στα συγκεκριμένα εκεί δεδομένα. Θέλω να είμαι έντιμη, θέλω να παίζω με τους κανόνες του παιχνιδιού. Δεν έχω ανάγκη να προωθήσω κάτι διαφορετικό. Εγώ όπου και να με βάλεις θα υπηρετήσω τον σκοπό και την αποστολή που θα μου δώσεις. Είναι δομικό στοιχείο του χαρακτήρα μου».

Για τις τηλεοπτικές εμφανίσεις καλλιτεχνών στην τηλεόραση είπε: «Δεν ενστερνίζομαι αυτή την άποψη, καθόλου θα έλεγα. Ένας άνθρωπος, ειδικά μια γυναίκα που αντιμετωπίζει περισσότερες δυσκολίες γενικά στη ζωή και την επαγγελματική της δραστηριότητα, όπου και να πάει θα φανεί αυτό που είναι. Δεν επηρεάζεται ένας άνθρωπος από το περιβάλλον και ο κόσμος αντιλαμβάνεται».

Για τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπισε: «Αυτά τα χρόνια είχα μόνο οικονομικές δυσκολίες! Είμαι στη δουλειά 15 χρόνια. Με ένα πρόχειρο υπολογισμό μπορείς να καταλάβεις πως μόνο τα 5 ήταν πιο καλά, τα πιο ανέμελα. Μπήκαμε μετά πολύ δύσκολα στο παιχνίδι της κρίσης. Ως κλάδος ήμασταν παντελώς ανοχύρωτοι. Οι καλλιτέχνες τράβηξαν και συνεχίζουν να τραβούν όλο το κουπί».

Τέλος αναφέρθηκε και στα media και τις συνεργασίες: «Εγώ είμαι υπέρ των συμπράξεων. Είμαι υπέρ του να έχουμε ανοιχτή καρδιά και μυαλό. Η μουσική πρέπει να ενώνει τους ανθρώπους. Και το λέω κυρίως για τους ανθρώπους που είναι γύρω από τη δουλειά μας. Δηλαδή για τα ραδιόφωνα, για τους ανθρώπους που είστε στα media και μπορείτε να παράξετε πολύ σπουδαίο έργο. Πρέπει να αναβαθμίσετε εσείς τους εαυτούς σας θεωρώ».


Κλείσιμο
Η Ραλλία Χρηστίδου μίλησε για όλα
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης