Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολιάζει Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα: «Στη Eurovision της το χρωστάνε»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης σχολιάζει Τάμτα και Κατερίνα Ντούσκα: «Στη Eurovision της το χρωστάνε»

Στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη  

Giorgos
Καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν σήμερα ο Γιώργος Καπουτζίδης και μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τη φετινή συμμετοχή της Ελλάδας, αλλά και της Κύπρου, στη φετινή Eurovision. «Τι ωραίο τραγούδι που στείλαμε!» αναφερόμενος στη συμμετοχή της Κατερίνας Ντούσκα και το τραγούδι Better Love και σχολίασε ότι «Φέτος το ψάξαμε καλά, κάναμε καλή πρόταση».


Ο Καπουτζίδης όμως δήλωσε ένθουσιασμένος και με το Replay της Τάμτα που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο. «Έχω πολύ καλό προαίσθημα…» είπε και το έκοψε εκεί γιατί δεν ήθελε να το γρουσουζέψει. Είπε, επίσης, ότι η ομάδα της Κύπρου έχει κάνει πολύ καλή δουλειά τα τελευταία χρόνια με τις συμμετοχές της και συμπλήρωσε: «Της το χρωστάνε».

Τέλος, όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Φουρέιρα και τη σαρωτική της παρουσία στη περσινή Eurovision που έφερε την Κύπρο στη 2η θέση, είπε ότι «ήταν η καλύτερη παρουσία πέρυσι, και δεν έχει ξαναπεράσει τέτοια showoman από τη σκηνή της Eurovision» και συμφώνησε μ’ αυτό που έχουν πει και πολλοί άλλοι: «Λάθος μας που δεν στείλαμε τη Φουρέιρα, έπρεπε να τολμήσουμε. Έπρεπε να πάει, δικαιώθηκε»


Δείτε το video:
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης