Βάσια Τριφύλλη: Βαρέθηκα να είμαι μια πλούσια με σπίτια που δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

Βάσια Τριφύλλη: Βαρέθηκα να είμαι μια πλούσια με σπίτια που δεν έχει να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ

«Από 2.500 ευρώ που έπαιρνα σύνταξη, τώρα παίρνω 1.100 ευρώ. Δημιουργείς έναν τρόπο ζωής ανάλογα με αυτά που εισπράττεις», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός

Vasia_Trifilli
Με την αφοπλιστική ειλικρίνεια που την διακρίνει μίλησε η Βάσια Τριφύλλη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πώς αν και πλούσια δυσκολεύεται να τα βγάλει πέρα με τον ΕΝΦΙΑ. «Από 2.500 ευρώ που έπαιρνα σύνταξη, τώρα παίρνω 1.100 ευρώ. Κάποιος θα πει δεν ντρέπεσαι; Τόσα πολλά παίρνεις; Και θα έχει και δίκιο. Δημιουργείς έναν τρόπο ζωής ανάλογα με αυτά που εισπράττεις. Βαρέθηκα να είμαι μία πλούσια με σπίτια που δεν έχω τρόπο να πληρώσω των ΕΝΦΙΑ», είπε χαρακτηριστικά.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξή της μίλησε για τον πατέρα της λέγοντας πως ήθελε να την δει παντρεμένη με έναν γκέι: «Ο πατέρας μου δεν ήθελε να πάρω μεγαλύτερο άντρα από εμένα. Ο μπαμπάς ονειρευόταν να παντρευτώ έναν γκέι άνθρωπο. Δεν ήθελε να εικόνα στο μυαλό του του παιδιού του σε ένα κρεβάτι ξαπλωμένο με έναν άντρα, ο οποίος τι κάνει εκεί τώρα… Ήμουν μοναχοκόρη μωρέ. Έκανε 4 γιους και ήμουν η τελευταία του σεξουαλική προσπάθεια».

Τέλος αποκάλυψε πως στη ζωή της έχει ερωτευτεί τρεις φορές...

Βάσια Τριφύλλη: Από 2.500 ευρώ που έπαιρνα σύνταξη, τώρα παίρνω 1.100
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης