Γιατί τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον θέλουν από παντού

Γιατί τον Γιώργο Αγγελόπουλο τον θέλουν από παντού

Ο Ντάνος είναι περιζήτητος καθώς ο ANT1 τον θέλει για σειρά και ο ALPHA για τηλεπαιχνίδι

Danos
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήρθε για να μείνει. Είναι από τις ελάχιστες περιπτώσεις ανθρώπων που βγήκε από ριάλιτι και κατάφερε να μείνει «ζωντανός» και γιατί όχι να ξεκινήσει και... άλλες καριέρες. Ο Ντάνος που όλοι γνωρίσαμε μέσα από το Survivor διέψευσε τις Κασσάνδρες που έλεγαν πως το άστρο του θα σβήσει γρήγορα.

Τελικά ο Σκιαθίτης αποδείχτηκε σκληρός παίκτης και έξω από τα πεδία μάχης καθώς την μετά Survivor εποχή διαδέχτηκαν πολλές επαγγελματικές προτάσεις.

Την τελευταία διετία πολλοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον ειρωνευτούν, ο ίδιος όμως έκλεισε στόματα χωρίς να χρειαστεί να μιλήσει, χωρίς να εκτεθεί αλλά κάνοντας προσεκτικά βήματα, τα οποία, όπως φαίνεται φέρνουν καρπούς.


Τις προηγούμενες μέρες «του την είπαν άσχημα» για την απόφασή του να εκδώσει την αυτοβιογραφία του. Μέσα σε λίγες μέρες όμως τα πρώτα δείγματα πωλήσεων του βιβλίου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά. 

Κλείσιμο
View this post on Instagram

Απόσπασμα από σελ. 147... #danosbook #danoslife @ekdotikeathenon @avyiesavvidou @isogramacreative

A post shared by Giorgos Angelopoulos (@official_danos_ga) on


Και τι δεν άκουσε όταν μπήκε στο καστ της πετυχημένης τηλεοπτικής σειράς το «Τατουάζ». Εκείνος όμως δεν βγήκε ποτέ να απαντήσει, έκλεισε τα αυτιά του, άνοιξε τα μάτια του και έκανε μαθήματα υποκριτικής για να είναι αξιοπρεπής μπροστά από τις κάμερες.

Φαίνεται λοιπόν πως το άστρο του στη σόου μπιζ θα λάμπει τουλάχιστον και την επόμενη σεζόν καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Λοιπόν» ο Ντάνος είναι περιζήτητος καθώς έχει ήδη δεχτεί ενδιαφέρουσες προτάσεις για συνεργασία.


Πιο συγκεκριμένα στον Γιώργο Αγγελόπουλο έχει ήδη προταθεί από τον ΑΝΤ1 η ένταξή του στο καστ της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα», που θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν.

Ωστόσο, υπάρχει και εναλλακτική πρόταση, για πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά του καναλιού, μιας και ο ΑΝΤ1 την επόμενη σεζόν θα βγάλει ακόμη περισσότερες σειρές. 

Υπενθυμίζεται πως μετά το τέλος του «Survivor», ο Αγγελόπουλος είχε πρόταση και για το «Dancing with the Stars» αλλά και τον «Εργένη», το ριάλιτι αγάπης που βέβαια δεν βγήκε τελικά ποτέ στον «αέρα» του ΑΝΤ1. 


Ωστόσο, ενδιαφέρον να παραμείνει στο κανάλι δείχνει και ο ALPHA και μάλιστα με διπλό ρόλο: Την παρουσίαση τηλεπαιχνιδιού και τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε νέα σειρά που θα αντικαταστήσει το «Τατουάζ», που ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.  Ο ίδιος δεν έχει απαντήσει ακόμη...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης