Έγινε της κολάσεως στο Master Chef με την σφαγή Παντελή -Χαράλαμπου

Έγινε της κολάσεως στο Master Chef με την σφαγή Παντελή -Χαράλαμπου

Παραλίγο και θα έπαιζαν ξύλο οι δύο παίκτες στο ριάλιτι μαγειρικής

Pantelis-Xaralampos
Στην κουζίνα του Master Chef εκτυλίχθηκαν χθες βράδυ απίστευτα σκηνικά. Στο χθεσινό επεισόδιο η δοκιμασία για τους παίκτες ήταν να γίνουν ζευγάρια, να συνεργαστούν αρμονικά και να δημιουργήσουν το ζητούμενο πιάτο. Η επιλογή να γίνει «ζευγάρι» ο οξύθυμος Χαράλαμπος και ο χαλαρός Παντελής ήταν μάλλον «ατυχής» αλλά ανέβασε στα ύψη την τηλεθέαση του ριάλιτι μαγειρικής καθώς οι δυο τους παραλίγο να έρθουν στα χέρια.

Από το ξεκίνημα φάνηκε πως η συνεργασία τους δεν θα πήγαινε καλά. Από πολύ νωρίς και οι δύο παίκτες δεν άργησαν τη λογομαχία  με τον Χαράλαμπος να είναι φανερά εκνευρισμένος. 
Μάλιστα, όταν ο Κύπριος αναρωτήθηκε αν είναι έτοιμο το κουλί (σ.σ. πηχτή σάλτσα που προκύπτει από το μαγείρεμα και το άλεσμα λαχανικών ή φρούτων) και είδε το αποτέλεσμα άρχισε να φωνάζει:

«Κουλί; Να στοκάρω τον τοίχο να κλείσω καμία τρύπα. Δεν είναι κουλί αυτό», ήταν μία από τις ατάκες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας. Η συνέχεια το ίδιο εκρηκτική μέσα στην κουζίνα του Master Chef με τις ατάκες να δίνουν και να παίρνουν. Ο Παντελής χαλαρός όπως πάντα έγραφε κανονικά τον Χαράλαμπο και το μόνο που είπε σε κάποια φάση ήταν: «Αν εσύ είσαι μια φορά τρελός, εγώ είμαι δέκα».

Δείτε τα βίντεο...

Άγρια κόντρα Παντελή - Χαράλαμπου στο Master Chef
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης