Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Κοκλώνης στη Φουρέιρα!

Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Κοκλώνης στη Φουρέιρα!

Το make up tutorial και η ξεκαρδιστική εξέλιξη

foure01
Συχνά λέμε πως οι Έλληνες σταρ φοβούνται να αυτοσαρκαστούν και τις περισσότερες φορές είναι σφιγμένοι και δεν τολμούν ανατροπές που μπορεί να έχουν αντίκτυπο στην εικόνα τους. Η εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στην πρεμιέρα του It’s Show Time με τον Νίκο Κοκλώνη στο OPEN είχε στιγμές από «αμερικάνικη τηλεόραση» και όχι μόνο γιατί ανάμεσα στους πρώτους καλεσμένους του ήταν η bombshell Πάμελα Άντερσον.

Από τις πιο ξεκαρδιστικές στιγμές της βραδιάς ήταν εκείνη που η Ελένη Φουρέιρα αποφάσισε να κάνει ένα make up tutorial, δηλαδή ένα βίντεο στο οποίο δείχνει πως κάνει το αγαπημένο της μακιγιάζ. Σε αυτό το βίντεο φόρεσε ένα άνετο κιμονό και ο Νίκος Κοκλώνης έγινε τα… χέρια της. Το αποτέλεσμα; Η Ελένη εξηγούσε τι κάνει στο μακιγιάζ της και αυτός που το… εκτελούσε ήταν τα χέρια του Νίκου Κοκλώνη, ο οποίος δεν έβλεπε καν το πρόσωπο της Ελένης. Το αποτέλεσμα ήταν απολαυστικό, με το κοινό να ξεσπά σε γέλια και την Ελένη να απολαμβάνει το σκετσάκι, καθώς απέδειξε πως λατρεύει τις ανατροπές.

Ο Νίκος Κοκλώνης υπόσχεται πολλές τέτοιες ακόμα εκπλήξεις στα επόμενα It’s Show Time που έρχονται με διάσημους καλεσμένους από Ελλάδα και εξωτερικό, σε πραγματικά απρόσμενα acts.

Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Κοκλώνης στη Φουριέρα!


Δείτε βίντεο: Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Κοκλώνης στη Φουρέιρα!
Δεν θα πιστεύετε τι έκανε ο Κοκλώνης στη Φουρέιρα!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης