Σε ποιο κανάλι είναι ανεπιθύμητος ο Ανδρέας Γεωργίου;

Σε ποιο κανάλι είναι ανεπιθύμητος ο Ανδρέας Γεωργίου;

Ο ΑΝΤ1 θεωρεί πως τον άφησε στα κρύα του λουτρού μετά την επιτυχία του «Μπρούσκο»

Andreas_Georgiou
Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι από τους πιο ταλαντούχους σκηνοθέτες και σεναριογράφους στην ελληνική τηλεόραση. Μετά την μεγάλη επιτυχία που σημείωσαν οι σειρές του «Μπρούσκο» και «Τατουάζ» ο Ανδρέας Γεωργίου ετοιμάζει ήδη τις επόμενες.

Σύμφωνα όμως με δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» ο σεναριογράφος μετά το «Μπρούσκο» τα έχει σπάσει με το κανάλι του ΑΝΤ1. Οι φήμες που θέλουν το κανάλι του Αμαρουσίου να τον διεκδικεί εκ νέου διαψεύδονται από τα στελέχη του. Λέγεται μάλιστα ότι είναι ανεπιθύμητος στο κανάλι και αυτό γιατί πριν από δύο χρόνια τους είχε αφήσει στα κρύα του λουτρού και αντί να δώσει το «Τατουάζ» στον ΑΝΤ1 συμφώνησε με τον Alpha.

O Γεωργίου σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει σχετικά: «Ο περισσότερος κόσμος θεωρεί πως μετακινηθήκαμε στον Alpha με περισσότερα χρήματα. Στον Alpha, λοιπόν, πήγα με λιγότερα λεφτά. Ο βασικός λόγος ήταν πως θέλαμε μια γενικότερη ανανέωση. Ριζική αλλαγή. Θα μου πεις, τι σχέση έχει το κανάλι. Με τον Alpha μιλούσαμε πολύ καιρό πριν. Ήταν από την πρώτη στιγμή πολύ θερμό το κλίμα και νιώσαμε πως το κανάλι θα μας στηρίξει. Όπως βέβαια και έγινε», είχε πει ο ίδιος.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης