O Γιώργος Μαυρίδης έσβησε τη φωτογραφία με την Νικολέττα Ράλλη στα βράχια

O Γιώργος Μαυρίδης έσβησε τη φωτογραφία με την Νικολέττα Ράλλη στα βράχια

Η παρουσιάστρια τον έκανε unfollow στα social media ενώ εκείνος συνεχίζει να την ακολουθεί

mavridis-ralli_vraxia
Φωτογραφία ήταν και πάει. Και ας έκανε το γύρο του Διαδικτύου αποσπώντας χιλιάδες likes και αμέτρητα σχόλια. Ο λόγος για την περιβόητη φωτογραφία του Γιώργου Μαυρίδη και της Νικολέττας Ράλλη στα βράχια το περασμένο καλοκαίρι και τότε που ο έρωτάς τους βάσταγε γερά.

Ο γνωστός tattoo artist αμέσως μόλις έμαθε για τον νέο δεσμό της πρώην του με τον Μιχάλη Ανδρούτσο, των οποίων το... προξενιό έκανε η Τζένη Μπαλατσινού έσβησε την ομολογουμένως όμορφη φωτογραφία. Ευτυχώς που κάποιοι την έκαναν print screen και θα μείνει στην ιστορία του Διαδικτύου.

Με την θρυλική αυτή φωτογραφία την οποία ο Γιώργος Μαυρίδης είχε ανεβάσει στο Instagram του τον περασμένο Οκτώβριο επιβεβαίωνε τις φήμες που τους ήθελαν μαζί. Η φωτογραφία συνοδευόταν από τη λεζάντα: «Η Μία στο Εκατομμύριο» και φαίνεται πως αυτό δεν ισχύει πια.

Στο κουτσομπολιό των δυο πρώην εραστών έρχεται να προστεθεί και η πληροφορία πώς η χυμώδης παρουσιάστρια έχει κάνει unfollow τον πρώην σύντροφό της, ενώ ο Μαυρίδης συνεχίζει να την ακολουθεί κανονικά.

mavridis
Vraxia_Foto
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης