Βάνα Μπάρμπα: Με εκμεταλλεύτηκαν πολύ λόγω της ομορφιάς μου

Βάνα Μπάρμπα: Με εκμεταλλεύτηκαν πολύ λόγω της ομορφιάς μου

«Δεν έχω μετανιώσει για τις γυμνές φωτογραφήσεις», ξεκαθάρισε η ηθοποιός

Vana_Barba
Για την καριέρα της αλλά και για όσους την εκμεταλλεύτηκαν λόγω της ομορφιάς της μίλησε η Βάνα Μπάρμπα. Το άλλοτε απόλυτο sex symbol μίλησε στο Down Town Κύπρου και τόνισε επίσης πως ποτέ δεν μετάνιωσε για τις γυμνές φωτογραφήσεις.

- Υπήρξαν άνθρωποι που σε αντιμετώπισαν έτσι στο παρελθόν, ίσως λόγω της ομορφιάς σου;
Εμένα με εκμεταλλεύτηκαν πολύ λόγω της ομορφιάς μου, ειδικά παλαιότερα. Όπως κι εγώ τους εκμεταλλεύτηκα. Σκέψου ότι όλοι είμαστε προϊόντα στα ράφια ενός σουπερμάρκετ, που λέγεται «showbiz». Σε αυτό το κομμάτι δεν είχα εμπειρία, ήμουν μικρή. Αλλά πήρα δόξα, χρήματα, αγάπη από τον κόσμο και κάποιοι έβγαλαν πολλά λεφτά πάνω στο όνομά μου. Όλα έγιναν.

- Πιστεύεις ότι αδικήθηκες από τον χώρο σου; Δεν σου δόθηκαν ρόλοι που μπορούσες να παίξεις, αλλά κάποιοι ήταν προκατειλημμένοι απέναντί σου;
Ναι, δεν πιστεύω ότι πήρα αυτό που μου άξιζε. Μπορεί η ταινία που σου προανέφερα να πήρε Όσκαρ, αλλά δεν πήρα όσα μου άξιζαν. Ο θεός με βοήθησε να δυναμώσω. Λόγω της ομορφιάς μου, δεν με πλησίαζαν για να μου δώσουν ρόλους μεγάλους στο θέατρο. Ένιωθα πληγωμένη και αδικημένη. Ήμουν πάντα η σέξι γκόμενα, που είναι «κάπως». Ποτέ δεν πήρα σημαντικούς ρόλους. Η Ελλάδα έχει αυτό το ρητό: «Αν σου βγει το όνομα, θα πεθάνεις με αυτό…». Τελείωσε!

- Κέρδισες, όμως, πολλά, ακόμα και με αυτή την ταμπέλα. Το αρνείσαι;
Αδικήθηκα πολύ, δεν το συζητώ. Αλλά δεν σου κρύβω ότι βολεύτηκα κι εγώ με αυτό. Αλλά και τώρα, κάνω τον αγώνα μου.

- Μετάνιωσες για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανες;
Όχι, ποτέ, ήταν μέρος της δουλειάς μου και κομμάτι της ζωής μου. Δεν το μετανιώνω. Ήταν άρτιες φωτογραφήσεις, υπέροχα εξώφυλλα, γεμάτα ομορφιά. Έχω κάνει ένα από τα καλύτερα «Playboy», μετά τη μοναδική Ζωή Λάσκαρη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης