Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Νίκο Μουτσινά: Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου σε Νίκο Μουτσινά: Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια

Η παρουσιάστρια απάντησε για τον αν θα πάει στο Survivor 2019

moytsinas-spyropouloy
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήγε, όπως είχε υποσχεθεί, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και απάντησε σε όλα! Η παρουσιάστρια απάντησε αν θα πάει στο Survivor 2019, ξεκαθάρισε αν έχει συμβόλαιο με τον ΣΚΑΪ και εμμέσως πλην σαφώς έκανε την πρότασή της και στον Νίκο Μουτσινά.

Συγκεκριμένα είπε: «Μου είπαν ότι ψάχνεις συμπαρουσιάστρια και είχα δύο προτάσεις, μία για το Survivor, μία για εδώ. Αν με ρωτούσες αν θα πήγαινα θα σου απαντούσα «όχι». Άρα τι να σου απαντήσω στο αν θα ξαναπήγαινα. Μου άρεσε πάρα πολύ. Δεν θέλω να αναιρώ τον εαυτό μου, οπότε δεν θέλω να πω «όχι» ή «ναι» γιατί η ζωή μας μας διαψεύδει. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν δωρεάν ψυχοθεραπεία, δωρεάν δίαιτα, μαύρισμα τροπικό. Με έβλεπες τον πρώτο μήνα και τον τελευταίο αγνώριστη. Το επίπεδο το περσινό ήταν μεν υψηλό, αλλά δεν ήταν το άπιαστο. Το φετινό νομίζω ότι αν πάω θα γελάμε περισσότερο. Εγώ δεν είχα ποτέ με τον ΣΚΑΪ συμβόλαιο. Είχα με την Acun Media. Το πάω με το project. Είχαμε το Survivor. Είχαμε το My Style Rocks 2, μετά δεν ξέρω. Έχεις να μου κάνεις κάποια πρόταση; Αν είμαι ελεύθερη εννοείς; Εντάξει, τα συμβόλαια για αυτό έχουν φτιαχτεί, για να σπάνε. Σίγουρα υπάρχει μια ωραία συνταγή σε κάποια πράγματα, αλλά δεν σημαίνει ότι επειδή χρησιμοποιήθηκε πέρυσι, ότι θα έχει επιτυχία και φέτος. Στην Κατερίνα Δαλάκα έστειλα μήνυμα και της είπα: «Φάε όσο μπορείς!».

Στο My Style Rocks είχαμε μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία, από τις ωραιότερες της ζωής μου, σε όλα τα επίπεδα και το αποτέλεσμα νομίζω το έδειξε. Ήταν εξαιρετική δουλειά, η παραγωγή μου άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις. Ήταν επαγγελματίες από την αρχή μέχρι το τέλος. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί τους. Θα ήθελα να το ξανακάνω αν με ρωτάς. Το δηλώνω γιατί έχω δει υποψηφιότητες πολλές. Νομίζω ότι μου βγήκε ωραίο το project αυτό γιατί έχω πλάκα και δεν νομίζω να το είχα δείξει».

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου απάντησε και για μία φωτογραφία της που είχε δει το φως τη δημοσιότητας: «Παίξατε μια φωτογραφία πριν και μετά. Ίδια είμαι. Άλλη γωνία. Επειδή έχω ερωτηθεί για αυτή τη φωτογραφία, είναι το 2007, είναι πάνω από 10 χρόνια».

H Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τα είπε όλα στον Νίκο Μουτσινά
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης