Αυτή είναι η παίκτρια του Master Chef που ξύπνησε νευριασμένη και... απειλεί

Αυτή είναι η παίκτρια του Master Chef που ξύπνησε νευριασμένη και... απειλεί

Η Άλκηστις Αλεξάκη τα έχει πάρει άγρια με τους κριτές του ριάλιτι μαγειρικής και τα λέει έξω από τα δόντια στις κάμερες της παραγωγής

masterchef
Το Master Chef έχει πάρει για τα καλά φωτιά και τόσο οι παίκτες όσο και οι κριτές με αιχμηρές ατάκες ανεβάζουν στα ύψη την θερμοκρασία. Η παίκτρια που ακούει στο όνομα Άλκηστις Αλεξάκη φαίνεται πως δεν τις άρεσαν καθόλου τα σχόλια του Σωτήρη Κοντιζά για το πιάτο της και του απάντησε (όχι μπροστά του βέβαια) «να παρακαλάι που δεν του έριξα μπουνιά».

Πιο συγκεκριμένα η Άλκηστις Αλεξάκη είχε γίνει έξαλλη με τον Σωτήρη Κοντιζά, ο οποίος είχε πει για το πιάτο της: «Ελλιπές πιάτο και πάρα πολύ περίεργη στάση. Στάση δική σου. Περίεργος τόνος και με ένα θράσος, όχι από το καλό. Όχι θάρρος, αλλά θράσος, σαν να μην έχεις πειστεί για κάτι. Δεν είναι παιδική χαρά εδώ, είναι μια κουζίνα».

Η παίκτρια φανερά ενοχλημένη από τα όσα άκουσε, δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής: «Οργή και θυμό. Αυτά είναι τα δύο συναισθήματα που νιώθω. Αφού δεν του έριξα μπουνιά… να παρακαλάει. Δεν πρόκειται να κατεβάσω το κεφάλι μου ούτε στο Θεό τον ίδιο».

Στο χθεσινό επεισόδιο η Άλκηστις Αλεξάκη μιλώντας με τις συμπαίκτριες της και αναφερόμενη στα σχόλια που δέχτηκε, άφησε να φανεί πως τα νεύρα δεν της είχαν περάσει λέγοντας: «Με εμένα τρίτωσε οπότε εντάξει. Εσύ όταν έχεις νεύρα χαμογελάς; Δεν έχω για την αποχώρηση νευρά έχω για τους κριτές. Εγώ είμαι καθαρή και ξέρω πως είμαι και τι είμαι και απλά θα τους εξηγήσω πως έχει ο χαρακτήρας μου. Δεν μου αρέσει να γυρίζει να μου λέει κάποιος πως έχω θράσος. Εγώ εκεί θα κάθομαι και θα μου λέει “Το άσπρο είναι μαύρο” και θα λέω μάλιστα σεφ. Έχω ξυπνήσει νευριασμένη και θα πάω άλλη μία φορά να τους αποδείξω πως το θράσος μου είναι καθαρά μαγειρική τέχνη».

Master Chef: Ξύπνησε με νεύρα η Αλκηστις Αλεξάκη
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης