Χαμός στο MasterChef: Έβγαλαν εννιά υποψήφιους για αποχώρηση!

Χαμός στο MasterChef: Έβγαλαν εννιά υποψήφιους για αποχώρηση!

Οι κριτές εξοργίστηκαν, οι καβγάδες δεν έλειψαν και απόψε εννιά παίκτες αγωνίζονται να παραμείνουν στο παιχνίδι

masterchef-pic-ena

Το τεστ δημιοργικότητας στο οποίο διαγωνίστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο οι μάγειρες του MasterChef άναψε φωτιές, καθώς οι περισσότεροι δεν πήγαν καθόλου καλά, με αποτέλεσμα οι κριτές να εξοργιστούν και να υποδείξουν εννιά υποψήφιους προς αποχώρηση!

Τα τρία χειρότερα πιάτα είχαν οι Παντελής Βούρος, Άλκηστις Αλεξάκη και Μαρία Τσαπράνη, αλλά οι κριτές επισήμαναν πως εξίσου χάλια ήταν και τα πιάτα άλλων έξι διαγωνιζόμενων, που επίσης «τα άκουσαν» κατά την παρουσίασή τους.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς, μιλώντας εκ μέρους και των άλλων δύο κριτών, ανακοίνωσε πως στη δοκιμασία αποχώρησης θα μπουν και οι Κωνσταντίνα Δημητρίου, Θάνος Σπανός, Ασημίνα Ουστάλλι, Ιωάννα Μπουρλόκα, Γιώργος Ορφανός και Σπυριδούλα Καραμπουτάκη.

«Όλοι μας απαιτούμε πειθαρχία και σεβασμό. Υπάρχουν ώρες και στιγμές που κάνουμε πλάκα και ώρες που μαγειρεύουμε και απαιτούμε κάποια πράγματα από σας. Δεν σας παρακαλάμε για κάποια πράγματα, τα απαιτούμε. Αποφασίσαμε ομόφωνα ότι είστε τα τρία χειρότερα πιάτα. Όλοι δυσκολευτήκατε, απλά τα δικά σας ήταν τα χειρότερα πιάτα. Και ως εκ τούτου θα μαγειρέψετε για να υπερασπιστείτε αύριο την παραμονή σας στο MasterChef. Δυστυχώς δεν τελειώνουμε εδώ σήμερα… Αύριο θα μαγειρέψετε όλοι σας, υποψήφιοι προς αποχώρηση είστε και οι εννιά», είπε μεταξύ άλλων ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Κλείσιμο
Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο:

Αυτά είναι τα πιάτα που εξόργισαν τους κριτές! Οι αντιδράσεις των παικτών


Ανατροπή! Εννιά οι υποψήφιοι προς αποχώρηση! Το κράξιμο Κοντιζά σε παίκτρια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης