Η συγκίνηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το πρόωρο τέλος του «Τι λέει;»

Η συγκίνηση του Γρηγόρη Γκουντάρα για το πρόωρο τέλος του «Τι λέει;»

Η ανάρτηση στο Instagram και το μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα

goudaras_grigoris
Το «Τι λέει;» έριξε αυλαία χθες και η συγκίνηση των συντελεστών της ήταν μεγάλη. Η Ελένη Τσολάκη και η ομάδα της αποχαιρέτησαν το τηλεοπτικό κοινό που τους στήριξε όλους αυτούς τους μήνες. 

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας στο φινάλε της εκπομπής δεν έκρυψε τη συγκίνηση του, ενώ λίγες ώρες αργότερα έκανε μια ξεχωριστή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Συγκεκριμένα ανέβασε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία την οποία συνόδεψε με την εξής λεζάντα:

«Θα κρατήσω αυτά τα χαμόγελα…Θα κρατήσω τα φοβερά και πολύ εργατικά παιδιά που γνώρισα… και θα γράψω δύο πράγματα: 1.Μην κλαις επειδή τελείωσε. Χαμογέλα επειδή συνέβη‼Dr.Seuss Αμερικανός συγγραφέας παιδικών βιβλίων✔2.Στο τέλος όλα πάνε καλά. Αν δεν πάνε καλά, σημαίνει ότι δεν είναι το τέλος‼Paulo Coelho Βραζιλιάνος συγγραφέας✔ Καλό Σ/Κ με υγεία, με ανθρώπους που μας αγαπούν και όλα καλά», έγραψε.

View this post on Instagram

Θα κρατήσω αυτά τα χαμόγελα...Θα κρατήσω τα φοβερά και πολύ εργατικά παιδιά που γνώρισα...και θα γράψω δύο πράγματα:1.Μην κλαις επειδή τελείωσε.Χαμογέλα επειδή συνέβη‼️Dr.Seuss Αμερικανός συγγραφέας παιδικών βιβλίων✔️2.Στο τέλος όλα πάνε καλά.Αν δεν πάνε καλά,σημαίνει ότι δεν είναι το τέλος‼️Paulo Coelho Βραζιλιάνος συγγραφέας✔️Καλό Σ/Κ με υγεία,με ανθρώπους που μας αγαπούν και όλα καλά❤️

A post shared by Δημοσιογράφος📺🎙📝 (@g.goudaras) on

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης